Cāļa forumi » Virtuves noslēpumi

The Duchess: HELP, kā uz pannas pagatavot līdaku?

The Duchess

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

28.05.2011 11:04:59 0 0

vīrs atnesis līdaku, iztīrījis un sagriezis gabalos. ko man ar to tagad iesākt? Cepeškrāsns mums nav, visi man saka, ka līdaku neceot kā parastās upes zivis (raudiņas utt.).

The Duchess

aiviekste

Pastāvīgs apmeklētājs

aiviekste

CT = +37.0°

28.05.2011 11:23:59 0 0

es nedaudz apviļātu miltos un uz pannas apceptu sviestā. klāt kāda forša maiga mērce, svaigie salāti, grauzdēta ciabatta.

Mana mamma samaltu kopā ar speķi un sīpoliem, pieliktu olu un saceptu rīvmaizē panētas kotletes.


par mani - laade.wordpress.com

aiviekste

GRAC

Pastāvīgs apmeklētājs

GRAC

CT = +36.6°

28.05.2011 11:41:06 0 0

The Duchess
Ja līdaka liela, 3kg un vairāk, tad labāk kotletes, ja mazāka, tad labāk būs cepta. Es pasālu, apviļāju miltos olīveļļā ātri apcepu no abām pusēm uz lielas uguns, tad var pieliet drusku sauso baltvinu un/vai citronu sulu, citronpiparus, var ari rozā, melnos parastos un nedaudz pasautēju. Ātri un vienkārši.

GRAC

The Duchess

Pastāvīgs apmeklētājs

CT = +36.6°

28.05.2011 11:41:53 0 0

aiviekste
GRAC
paldies!

The Duchess

Vivitav

Pastāvīgs apmeklētājs

Vivitav

CT = +36.6°

28.05.2011 11:49:12 0 0

Ir cilvēki, kam nepatīk līdakas "dūņu garša". (Man netraucē) Tad nu vajag sagatavot svaigas, sīki sagrieztas dillītes. Kad noņem izceptos gabaliņus no pannas, nekavējoties sabārsta ar dillēm, vāku bļodai virsū. Garšojot labāk (man, kā jau teicu, patīk visādi).

Mans vīrs, makšķernieks, visas upes zivis cep vienādi... Tik garšo tās atšķirīgi.


. . .     es bēgu tev pakaļ   . . .

Vivitav

GRAC

Pastāvīgs apmeklētājs

GRAC

CT = +36.6°

28.05.2011 12:34:04 0 0

Vivitav
Pavasara līdakām nekādas dūnu, zāļu garšas nav. Par ļaunu nenāks jebkurā gadījumā kādu zļumu saišķi sapildīt katram gabalam vidū, var arī citrona šķēli iebāzt!

Papildināts 28.05.2011 12:34:

Vivitav
Pavasara līdakām nekādas dūnu, zāļu garšas nav. Par ļaunu nenāks jebkurā gadījumā kādu zļumu saišķi sapildīt katram gabalam vidū, var arī citrona šķēli iebāzt!

GRAC

pavasaris:)

Pastāvīgs apmeklētājs

pavasaris:)

CT = +37.0°

19.05.2013 09:33:10 0 0

pavasaris:)
Jūs neesat iegājis sistēmā, tādēļ nevarat rakstīt šajā forumā
18127856
Noderīgas saites

Rīga

°C
Gaisa spiediens: hPa
Vēja stiprums: m/s
Vēja virziens:
tasty
DELFI
Izvēlies tapeti: Pavasara smarža