Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Padalieties ar receptēm tadžīnā

pece

Man ir uzdāvināta Tadžīna, tāpēc lūdzu padalieties ar pārbaudītām receptēm.

Pagaidām tā krāj tikai putekļus, bet pirms atdodu prom, varbūt ir vērts iemēģināt un man iepatīkas/iegaršojas?


Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Vasara un saule

Pie vīrenes taisām vienkārši: kartupeļi daiviņās, sīpoli, burkānu stienīši, ziedkāposti, paprikas šķēles, iemarinēti vistu šķinķīši. Sviests, garšvielas, mazliet ūdens. Un liek uz malkas pavarda.

Ja izmanto rīsus, vajag krietni vairāk ūdeni.

Bet taisnība, sākuma kaut ko uztaisa dažas reizes, pēc tam tā tadžina stāv un tiek izmantota 1x gadā vai pat retāk.

pirms atdodu prom,
Ja nav kam citam atdot, vari atdot man.

Dārzeņi apakšā, pa virsu vista. Visu smuki kārto "piramīdā". Vispār – viss kā jebkuram sautējumam.

Man tā tadžīna ir mazliet par mazu - 1 reizei ģimenei bik paliek pāri, bet nav ko nākošā dienā pat uz darbu paķert līdzi. Nemāku tik maz dārzeņus sagatavot – mūždien par daudz samizojas. Tādēļ izmantoju reti. Bet tā man patīk – smuki izskatās, interesanti dažādības pēc gatavot.

Vēl, cik saprotu – tā ir fīča vasarā, kad visi grilē gaļu un tā jau ir lidz brošai, ierasties ar tadžīnu un uzlikt uz grila savu sautējumu.

P.S. Vo, iekārdināji – tieši bik jēra ribiņas – mēģināšu sataisīt mazo sautējumu.

Izklausās, ka nav tik sarežģīti. Man gan neliela tadžīna, bet varbūt visiem pietiks.


Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

VLapsa

cik sapratu no viens Sirmā raidījuma, tadžīnas vietā mierīgi var lietot lielu šķīvi / pannu un virsū likt parasto neglazēto māla puķu podu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18362125
Lasīt vairāk