Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ko dzīvoklī un mājā taisītu savādāk?

lauvux

lauvux
Ja vēlreiz taisītu remontu, ko darītu savādāk? Es noteikti neizvēlētos akrila vannu, s.. kopšana. [s][Paziņojums tika izmainīts: Vinja_, 17:10:2006 00:17:15][/s]

[b]lauvux[/b] Es nepirktu Rasch tapetes. Pirms ļautu meistaram ķerties pie manām tapetēm, ietu paskatīties, kā viņš tās uzlīmējis savās mājās. Kas ir ar to akrila vannu? Man jau 5 gadus - vainas neredzu (tikai besī tā čirkstoņa).

[b]Katinja[/b] Bet kas ir ar tam tapetem?

Nelīmētu putuplasta kvadrātus pie griestiem. Neliktu paklājus uz grīdas. Pārējais viss man patika.

[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2446.gif[/img]

lauvux
[b]Katinja[/b] lai dabūtu ziepju kārtu nost, cītīgi jāberž, tikko kā izlaiž ūdeni, arī jāberž, čuguneni pietika noskalot un bija tīrs.

[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2349.gif[/img]
Nu es noteikti neņemtu savā virtuve nevienu metāla virsu - ne plīti ne izlietni..., ar manu kaļķaino ūdeni nenormāla cīņa par tīrību, bet rezultāta nav. Vēl es nelīmētu krāsojamās tapetes, bet pēc pārlīmēto tapešu pieredzes nezinu vispār ko gribētu redzēt uz sienām - laikam vecās, labās krievu laiku papīra tapetes... :D:D Ko vēl??? Vēlreiz kārtīgi pārdomātu elektrības rozešu un slēdžu izvietojumu...

svešiniece
[b]ituks[/b] Kāpēc nelīmētu krāsojamās tapetes? Man vīrs un meistars pilnas ausis piedziedājuši, ka jālīmē tikai un vienīgi krāsojamās….. Es neliktu mīksto segumu uz grīdas dzīvojamajā istabā, tā jau pēdām patīkami, bet putekļi tur uzkrājas, tīri, kā gribi, redzēt nevar, bet man likās smags gaiss no tā….

pasmaidi
Neliktu dižskabārža durvis un ozola parketu. Nu un vēl priedes gulta. rezultātā trīs koki, bet par to aizdomājos tikai tagad pēc gadiem četriem-pieciem. Tagad jādomā vēl par istabas mēbelēm un taisos no priedes gultas atteikties. Visu grīdu mainītu vienā reizē, lai visur būtu viens līmenis... Neko nesasteigtu, jo tikai pēc kāda laika saproti, vai Tev tā lieta tiešām patīk un patiks. Lai gan, protams, prasību līmenis un gaume jau mainās arī līdz ar laiku un nākas secināt, ka nepatīk arī šis tas no 5 gadus atpakaļ pirktā. Bet tas jau laikam neizbēgami. Jā , Rash tapetes tiešām neizvēlētos arī es...

[b]svešiniece[/b] Krāsojāmās tapetes ir ļoti viegli sasbojājamas - pietiek bērnam ar mašīnu pa sienu pabraukāt vai pasai ar ķrēslu par tuvu nobraukt - uzreiz sienā robs. labi - ja kas nosmērejas vai kā - var aizkrāsot - bet ja krāsu kārtas ir jau vairāk par 3 - tad tā vieta paliel mīksta un lipīga... Vēl var'[etu domāt par stiklašķiedras tapetēm - tās visman ir izturīgākas, bet arī ir redzēts, kā sīkie uzrauj robus ar savām mantām...Man vienkārši negribētos dzīvot mājā un visu laiku uzpasēt, ka tik kāds ar kaut ko neskaras klāt sienām...

Gunchi
1) nekad vairs nelikshu laminaatu! fuj! 2) un paklaajs beerna istabaa ir garaam (kad liku paklaaju, tad jau vel beerna nebija). 3) virtuves meebelee taisiitu vairaak atviktnju nekaa parastu plauktskapiishu.

(-: GG :-)
Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
4014436