Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Baložu b/d - kā ar rindām?

Beta

Sveikas māmiņas. Manam mazulim pasaulē jānāk tuvāko nedēļu laikā un esmu sākusi ja domāt par pieteikšanu b/d.

Par cik dzīvojam vecajos Baložos, gribētos uzzināt:

1) kā ir ar vietām un rindām Baložu bērnu dārzā?

2) vai aprīļa beigu/maija sākuma bērniņam ir reāli tikt dārziņā?

3) kāda ir vadītāja un cik godprātīgi notiek visa reģistrācija?

4) ja ir rindas, tad kā var sekot tām līdzi, jo diez vai ir kaut kas līdzīgs internetā kā Rīgas b/d?

Paldies jau iepriekš :)

Beta
Kad mazais piedzims, sevišķi garumā nevelc un piesakies b/d. Reģistrētie bērni un rinda redzama pat uz ziņojumu dēļa pie grāmatvedes {#}

Viss, kas notiek, notiek uz labu!

Incuks
es domāju iet un pieteikt mazo b/d jau pirmās pastaigas laikā, kad no slimnīcas atgriezīsimies

Reģistrētie bērni un rinda redzama pat uz ziņojumu dēļa pie grāmatvedes
no šī jāsaprot, ka tur viss notiek godprātīgi un ir iespējams izsekot līdzi? (vnk palasot te biku konferences, sajūta, ka visos b/d to vien tik dara kā negodprātīgi rīkojas...) {#}

!) Rindas ir nenormālas... nesen biju pieteikt savu 2005.g dzimušo bērnu (sakarā ar dzīvesvietas maiņu nebiju pieteikusi ātrāk). 2006.g dzimušie stāv 108 rindā... 2007.g. dzimušie - 120... Tā ka manam bērnam pilnīgi nekā nespīd bērnu dārzs līdz skolas vecumam... :(

2) reāli ir tikt ātrākais 3 gadu vecumā.. reāli 4...

3)Ieraksta kladītē.. nekādu registrācijas karti neizsniedz...

4) Cerams, ka ir kā Incuks saka, ka var sekot līdzi...

Es arī nezinu ko darīt....

Es mīlu pasauli un pasaule mīl mani :))))

Ar-ta
Nu manējais mazulis būs 2008. gada un dzemdības būs kuru katru mirkli... Joka pēc pazvanīju uz dārziņu un tur darbiniece laipni atbildēja, ka šobrīd rindā ir jau 16 bērniņi, ka lai ilgi nevelkot garumā... :)

Ar-ta olaine nelaidīsi meitiņu?{#}

beidzot tikam pie bērniņa

kirby
Olainē rinda beidzot izstāvēta un 2008 g. sept. grupiņā tieku....

...bet vai ir reāli dzīvot Baložos.. un vest meitiņu uz b/d Olainē? ...piebilstot, ka darbs Rīgā...

Es mīlu pasauli un pasaule mīl mani :))))

Beta
Manas ir dzimušas 2006. g. jūnija sākumā, rindā ir ar 45./ 46. nr.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10059987