|
nupat biju pārreģistrēt bērnu. vadītāja šodien saņēmusi ziņu no augšas, ka pabalsti būšot lielāki un arī termiņu itkā varēšot mainīt. teica, lai eju maija sākumā ar iesniegumu un viss būs. moš vadītāja pati vēl īsti līdz galam nav sapratusi augšas ziņojumu un interpretējusi pa savam un es te pāragri sapriecājos, bet dikti jau gribās noticēt vismaz tam pašam pozitīvajam mazumiņam.
|
|
Neatlaidīgā
21.04.2008, 22:22
teite Vai neesi starp tām, kas rakstīja kādas sūdzības?Ja esi, tad varbūt Tev "RD raksturīgajā individuālā kārtībā" kādu ekstra rublīti piemetīs, lai nebļausties vairāk?
Jo ilgāk meklē, jo ātrāk atrod!
|
|
Neatlaidīgā
sūdzības nerakstīju, biju klātienē runāt, bet par citu dārzu - kurā varēja būt izredzes tikt šogad. šajā spīd varbūt uz 9. vai 10.gadu, ja nereāli noveicas :D vnk, te atšķirībā no citiem dārziem reģistrēts uz augustu nevis septembri, tāpēc gāju pārreģistrēt, lai rubuli var kaut mēnesi ātrāk iekasēt 
|
|
Varu teikt Tev vienu, ka bērnu pierakstīju b/d uz šī gada septembri, šogad (protams) netiekam iekšā, un es februārī aizgāju uz IJSD, un bez problēmām nokārtoju pabalstu. B/d vadītāja personīgi man pateica, ka tas esot iespējams. Savu kārtas numuru rindu dēļ tā neesam zaudējuši.
|
|
PaiPai
Tu to pabalstu sanjejm jau no februaara? Kas tur (IJSD) jaasaka, jaaraksta vai jaadara, lai nokaartotu to pabasltu?
|
|
Selga Pirmkārt Tev ir jāaziet uz savu b/d, kur esi pieteikusi mazo, un japarunā ar vadītāju. Ja viņa piekrīt pārrakstīt bērnu uz agrāku mēnesi, piem. maiju, Tu vari nokārot pabalstu ātrāk, ja atbilst arī visi pārējie nepieciešamie nosacījum pabalsta saņemšanai (par tiem cālī ir daudzkārt rakstīts, neatkārtošos). Būtiski, lai mainot mēnesi, netiktu zaudēts kārtas numurs rindā. Mūsu gadījumā mēs palikām sava vietā. Svarīga piebilde -reali b/d šogad netiekam, tādēļ šis pabalsts ir nepieciešams, ja spīdētu dārziņš, es, protams, to nekārtotu.
Tuklāt ir nianse - vienā no b/d, kurā esam pietiekušies, vadītāja uzreiz pateica, ka mēnesi nemainīs, savukārt otrā dārziņā vadītāja pati piedāvāja šādu iespēju. Tādēļ daudz kas ir atkarīgs no vadītājas. Aizej, parunā, un lai veicas !
|
|
Life is good
30.04.2008, 11:16
Savu kārtas numuru rindu dēļ tā neesam zaudējuši.
Tas neatbilst RD ijsd noteikumiem!!! Tas tikai atkal un atkal pierāda ka visa šī rindu sistēma ir teātris(lai nevajadzētu lamāties) Man jau sāk pieriebties šī valsts kā tāda...katrs var darīt kā grib, un nekas netiek darīts, lai kaut kas mainītos. Bērnudārzi nav, ar rindām var "operēr" (privilēģijas, aploksnes utt) korupcija, nenormālā inflācija, darba apstākļi utt. utjp. Šīs valsts sistēma mulsina cilvēkus un tādā veidā rada arvien lielāku agresiju tajos. Protams ka vilku barā ir jāpaliek pa vilku, jo savādāk neizdzīvot. Bet vai tādēļ esam apmierināti ar sevi?
Tici man-tā IR !!!
|
|
vejavina
10.05.2008, 15:51
Šodien nokārtoju gan b/d , gan Hanzas ielā mēneša pārrakstu no septembra 2008 uz šī gada aprīli, lai no šodienas saņemtu 50 ls pabalstu. Mums patreiz 1,9 g.
Rinda tiek zaudēta tikai tad, ja mainot gadu, bet ne mēnesi.
Varēju mēnesi pārrakstīt jau janvārī, neizdarīju. Tiešie zaudējumi- 170 ls
|
|
Life is good
11.05.2008, 18:32
vejavina Rinda tiek zaudēta tikai tad, ja mainot gadu, bet ne mēnesi. Man Hanzas ielā(tel) teica ko citu, ka rinda tiek zaudēta pie jebkuras datuma maiņas. To tev teica Hanzas ielā? Klau, kā tev izdevās nokārtot pabalstu uz Aprīli Maijā? Ar atpakaļejošu datumu? Un ja tu tikai šodien nokārtoji pārrakstu, tev nauda jau kabatā? Ā, un vēl, tu rakstīji iesniegumu b/d par datuma maiņu?
Tici man-tā IR !!!
|
|
vejavina
11.05.2008, 19:13
Es nerakstīju iesniegumu, vadītāja iegāja sistēmā un ielika aprīli. izdrukāja. Viss bija tāpat, tikai mēnesis cits.
nokārtot pabalstu uz Aprīli Maijā
Pieteikumā ieraksta, ka gribu b/d 2008 gada aprīlī. paiet aprīlis un es to nedabūju. Eju maijā un rakstu iesniegumu, ka gribu pabalstu. Pabalstu maksā no maija.
tev nauda jau kabatā Iesniegums par pabalsta gribēšanu 10.maijā. Pirmdien izskata iesniegumu, trīs dienu laikā ieskaita naudu par 20 maija dienām.
To tev teica Hanzas ielā? 
|