TAVAM beernam buus eertaak, ja vinjsh to visu pratiis. tev ir cik beerni? Viens, divi, triis? Cik laika tev vajadziigs, lai vinju/-us piem, pabarotu? Burtiski, ar karoti? vai visus apgjeerbtu? Un tagad pareizini savu vienu beernu ar 24. Un pameegini iedomaaties, cik ilgu laiku eediis brokastis, ja visus buus jaabaro? Cik ilgu laiku gjeerbsies uz aaru? Buus jau jaagjeerbjas nost! FIZISKI nevar apkopt VISUS VISUS nevariishus b/d. veel jau ir nodarbiibas, kuraas nu gan audzinaataajai IR jaapaliidz beerniem saliimeet vai izkraasot. Protams, audzinaataja/aukliite, gjeerbs tavu un citus beernus, bet ... to laiku vareetu izmantot efektiivaak. manupraat. Un es runaaju par tevis nosaukto vecumu - 3gadiigs beerns. Runa neiet par siliites vecuma beerniem.
Arii mans 6gadnieks iipashi veikli negjeerbjas, bet vinjsh to VAR izdariit. tas noziimee, ka vinjsh paliek kaut peedeejais garderobee, paareejie iet laukaa, bet vinjsh apgjeerbsies.
Iedomaajies, grupaa 24 beerni. Audziite+aukliite gjeerbj. Pirmais paaris sagjeerbts, otrais, tad tresho gjeerbj, bet pirmais jau ir sasviidis slapjsh! Un taadu paaru ir 12! Un veel jau vinji meedz nikjoties un kaadam jaaizved paarrunas par to, ka laukaa buus vien jaaiet etc. Un tajaa briidii nevienu nevar gjeerbt.
Neiespringsti, bet pamazaam ljauj beernam kljuut patstaaviigam. Ljauj pasham eest(mani gan izbriina, ka taadaa vecumaa veel ir probleemas pasham paeest, bet ne mana dalja), ljauj pasham gjeerbties. tagad velkamo dreebju buus maz - biksiites, zekjiites, krekljinjsh - lai velk pats. Kaut stundu, bet pats! Un uzsver to, ka vinjsh PATS visu speej izdariit! Kaads malacis! Cik chakls! Un re - mammiite tikmeer var citus darbinjus padariit! paldies, beerninj, ka tu man paliidzi!
Un dibenus audziites b/d ilgi slauka (tas gan atkariigs no personaala). Pat 5 gadu vecumaa. Tik beernam jaazina paprasiities vai pasham aiziet. Un avaarijas gadaas arii 5 gadu vecumaa. arii 6 ;)
Aktieriem ir augstaaks testosterona liimenis nekaa ministriem.