Saulstariņa mamma
Tā vien izskatās, ka negribi saprast, ko te rakstīja. Te teica, ka bērnam PAŠAM ir DAUDZ vieglāk, ja uz bērnudārzu aizejot viņš pratīs vismaz daļu no tā, ko pratīs lielākā daļa bērnu grupā! Un nerunājot par audzinātāju trūkumu, tikpat labi mēs varam pieņemt, ka ja vien tev tādas audzinātājas liekas tik tupas, tad jau vari bērnu pati audzināt līdz tiem 7 gadiem un b/d nesūtīt. Neuzskatu, ka kaut kādu prasmju apgūšana ir "armija".
Kas jāprot?
bubutrusis
|
|
Šarlote Un maniem bērniem ir foršas audzinātājas - NEVIENS bērns, kas kaut ko neprot, tādēļ nav ticis pazemots, bet viņam ir radīti apstākļi, lai sekmīgi to apgūtu. Audzinātājas, kas izmanto jūsu piedāvātās metodes, ir ar mietu dzenamas. |
|
Saulstariņa mamma |
|
Maniem bērniem ir paveicies, ar tupajām un slinkajām nav bijis jātiekas |
|
maniem bērniem ir foršas audzinātājas [i]Mīļumiņ, nāc iedzer ūdentiņ' kam klāt ir pielikts cukurs, iesals, apinis un raugs[/i] [img]http://foolstown.com/sm/pya.gif[/img] [img]http://foolstown.com/sm/bot.gif[/img]
|
|
Saulstariņa mamma |
|
Mans bērns uzsāka b/d gaitas 2g 10 mēn. - septembrī. Pats sāka ēst tikai nesen - 3 g 4 mēn... Apģērbties un noģērbties nevar vēl tagad, šaubos vai mācēs uz 3. g 10 mēn. Pods - mājās iet, bet b/d vēl tagad jāatgādina -vienkārši negrib iet. (Patreiz ir 3 g 6 mēn.) Līdz ar to otrais koments ar piezīmi "OBLIGĀTI" man izraisa smīnu. No grupiņbiedriem jā, uz poda visi iet. (Manējais gan bija jaunākais b/d gaitas uzsākot un dažiem kā bija, tā bija.) Kā citi ēda, nezinu. Un par apģērbšanos - neesmu redzējusi, ka 3-4gadnieki paši īpaši ģērbtos. Lai gan bija viena bargā audzinātāja,kas lika pašiem visu darīt (3gadnieki slimoja pie viņas un bērniem viņa nepatika) - tad arī staigāja ar otrādi uzvilktiem apaviem utt. Droši vien ar baigo strostēšanu (un slimošanas sekām). |
|
tak būs viss kārtībā |
|
Principa b/d jau viss ir citādāk Noklāj putna spārnus ar zeltu, un viņš nekad vairs nevarēs lidot.
Tagore |
|
Audzinātājas ir dažādas. Kad puika uzsāka b/d gaitas, vasaras sapulcē audzinātāja teica, ka OBLIGĀTI !! visiem (2-3gadīgajiem) jātiek vaļā no pamperiem, jāprot ēst un ģērbties. Skaidrs, ka visi to neprata un tas nav iemesls lai neuzņemtu bērnu. Tā pati audzinātāja rudenī man pārmeta, ka mans bērns (knapi 3-gadnieks) nerunājot kā vajag. Nesaucot viņu vārdā vai par audzinātāju. Kāpēc es nemācot bērnu runāt! //priecājos, ka vēlāk puika tika logopēdiskajā grupiņā citā b.d |