Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Obligātā pirmsskolas apmācība

Klak - Klak

drausmīgi izteikta pretestiba pret šo iestādi, kas mūsu gadījumā izraisa bērnam lielu stresu no kā visādas saslimšanas. Šādā gadījumā uzskatu, ka mājās iemācās vairāk un labāk!

Parasti pēdējais smejas tas, kuram mutē trūkst priekšējā zoba.

Obligāta ir nevis pirmsskolas izglītība, bet sagatavošana skolai.

Prasības

Paldies, Saulstariņa mamma, es to tieši tā arī uztveru un PI programmu arī esmu izstudējusi!
Mums tik mazliet sarežģītāk ar to sabiedrisko pusi un komunikāciju. Bet, ja bērns pats negrib un izvairās... Domāju, kad būs pati gatava, tad arī viss notiksies!

Klak - Klak
Mums tik mazliet sarežģītāk ar to sabiedrisko pusi un komunikāciju. - Tas ir daudz svarīgāk par tām zināšanām ja kas. Jo neviens jau neatnāk uz skolu pilnīgi neko nezinot.

It īpaši , ja nedzīvo Rīgā vai kādā citā lielā pilsētā. Iedomājies tipisku situāciju mazpils\etā. Ir dažas skolas un daži B?d Uz pirmo klasi aiziet piem 50%no viena b/d 50% no otra un tava kautrīgā un ne īpaši komunikablā meitiņa. kā viņa tur jutīdies ja bērni jau viens otru pazīs , bet viņai visi būs sveši?

Es vismaz tad laistu kaut kādos pulciņos, ko apmaklē tiepaši ,viņas vecuma bērni, lai atrod sev draugus un iepazīst citus bērnus.

[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2197.gif[/img]

Kāda gan jēga no sabiedrības, ja tas bērnam izraisa stresu un slimošanu? Kad paaugsies varbūt būs savādāk. Visam savs laiks.
laistu kaut kādos pulciņos
Mums mūzikas skola padomā

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10255504