drausmīgi izteikta pretestiba pret šo iestādi, kas mūsu gadījumā izraisa bērnam lielu stresu no kā visādas saslimšanas. Šādā gadījumā uzskatu, ka mājās iemācās vairāk un labāk!
Obligātā pirmsskolas apmācība
Klak - Klak
|
|
Obligāta ir nevis pirmsskolas izglītība, bet sagatavošana skolai. |
|
Paldies, Saulstariņa mamma, es to tieši tā arī uztveru un PI programmu arī esmu izstudējusi! Parasti pēdējais smejas tas, kuram mutē trūkst priekšējā zoba.
|
|
Klak - Klak It īpaši , ja nedzīvo Rīgā vai kādā citā lielā pilsētā. Iedomājies tipisku situāciju mazpils\etā. Ir dažas skolas un daži B?d Uz pirmo klasi aiziet piem 50%no viena b/d 50% no otra un tava kautrīgā un ne īpaši komunikablā meitiņa. kā viņa tur jutīdies ja bērni jau viens otru pazīs , bet viņai visi būs sveši? Es vismaz tad laistu kaut kādos pulciņos, ko apmaklē tiepaši ,viņas vecuma bērni, lai atrod sev draugus un iepazīst citus bērnus. [img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_2197.gif[/img]
|
|
Kāda gan jēga no sabiedrības, ja tas bērnam izraisa stresu un slimošanu? Kad paaugsies varbūt būs savādāk. Visam savs laiks. Parasti pēdējais smejas tas, kuram mutē trūkst priekšējā zoba.
|