Tas ir normāli, ka 2006.g. augusta bērns (kurš rindā reģistrēts 2006g.septembrī) š.g. septembrī bērnudārzā, visticamāk, ka netikšot, lai gan rindā ir 12., bet 2007.g. sākumā dzimušais noteikti septembrī varēšot sākt apmeklēt to pašu bērnudārzu? Es kaut ko nesaprotu... Prioritārs šis otrs bērniņš pilnīgi noteikti nav.
Vai tā var būt???
Antoinette
|
|
Antoinette Katrā gadījumā Tev būtu pamats meklēt taisnību un pacīnīties, gan personīgi aizejot uz IJSD, gan patrokšņot MSL. |
|
Antoinette Saulstariņa mamma pareizi saka Tev būtu pamats meklēt taisnību un pacīnīties, gan personīgi aizejot uz IJSD, gan patrokšņot MSL. Pat ļoti liels pamats, jo tā nedrīkst darīt. |
|
Antoinette Es te "savā b'd rindā" visu laiku atklāju pārkāpumos. Nu jau veselus 4! Kas par daudz, tas par daudz! |
|
Antoinette ʎɹoʇs ǝnɹʇ ɐ uo pǝsɐq sı ǝɟı1 ʎɯ
|
|
Antoinette vispār jau var gan tā būt. jo ja dzimis 2007.gada sākumā, tad būs tie 1,5 gadi. man vienā dārzā ar teica, ka būs 2 jaunas grupas - viena 2006. gada bērniem, otra 2007. man jau ar žoklis atkārās, bet nu labi. tā pat mēs tur netiktu ne šogad ne nākamgad, vispār nekad Saulstariņa mamma |
|
Mums arī tā vienā b/d teica, ka netiksim ne šogad, ne arī citu gadu, jo šogad taisīs grupiņu no 2007. gadā dzimušajiem un 2006. gadā dzimušos tikai dažus pieliks klāt pagājušā gada grupiņai. Kaut gan varētu taču taisīt grupiņu no 2006. gadā dzimušajiem bērniem, kas sanāk, ka reģistrējušies ir pirms 2007. gada bērniem. |
|
Vabolīte |
|
Paldies visām par atbildēm! Man jau liekas, ka būs teite pieminētais variants man vienā dārzā ar teica, ka būs 2 jaunas grupas - viena 2006. gada bērniem, otra 2007. Bet jānoskaidro kārtīgi, jo, manuprāt, īsti normāli tas nav. Līdz šim mums ar šo jautājumu nodarbojās tētis, tagad lietas būs jāpārņem savās rokās. |
|
Teorētiski tā var būt, ja taisa "mazo sili" 1,5-2 gadus veciem bērniem un "lielo sili" 2-3 gadus veciem bērniem. Laipni aicināta klubā - mans divgadīgais bērns ar 12. kārtas numuru arī netiek b/d. Biju rēķinājusies, ka ar tādu numuru vajadzētu tikt, bet ... |