Mums kārtas Nr 11., b/d uz ziņojuma dēļa vispār 10. Nr. Zvanīju uz IJSD, tā arī paskaidroja, kā Rilla raksta - taisa "mazo sili" 1,5 - 2 gadus veciem bērniem un "lielo sili" 2 - 3 gadus veciem bērniem, klāt paņem tikai dažus bērnus (2 - 3).
Vai tā var būt???
Antoinette
http://line.romanticcollection.ru/ba/22_53b_44D255C0_LPLeLcLiLnLaLi_16.gif
|
|
Pēc manas sajēgas būtu katru gadu no viena dz. gada grupa jāsavāc, bet te izskatās, ka ņem katru otro gadu, bet a vidu mazliet papildija - t.i., grupas veido tikai u vienīgi pēc vadītājas īpašām vēlmēm. Nu un trakākais tad sanāk, ja normāli liek uz to gau rindā, kad bērnam 2 gadi, tad 0 izredzes tikt, jo visu aizsit tie, kas galīgos bēbjus aizlaiduši. |
|
Lielākās problēmas rada obligātā sagatavošana skolai. Piem., "mūsu" b/d vadītāja teica, ka viņiem ir rīkojums "no augšas" uzņemt 3 obligātās sagatavošanas grupas. I togo divām siles grupām vairs nav telpu. |
|
Es arī padalīšos. Mēs esam rindā 4., šogad netiekam, jo 2005. gada bērniņus neuzņems šogad, vai VARBŪT uzņems tikai pāris, bet to zināšot tikai pēc 12. maija. Un tas viss tāpēc, ka uz skolu aiziet tikai 1 grupiņa, silītes grupa iet uz augšu, tur visi paliek. BET!!! Lasīju jau te vienā tēmā, mums tas pats variants, ka 2005. gada bērni netiek šogad, bet 2006. gada mazie tie. Nomierinājos, dziļāk neko nerakšu, jo piezvanīju arī uz otru dārziņu un tur esam tagad 3. rindā, visu laiku bijām 14., tad kādu brīdi(pēdējo mēnesi) 9. Un n šodien jau 3. Vienīgi tagad atkal nav labi |
|
Saulstariņa mamma |
|
Šarlote Nesaprotu, kā Tu panāci, ka Tavējo uzņem, jo es vakar un arī šorīt zvanīju uz IJSD, viena un tā pati atbilde. Rakstīji ieniegumu nodaļas vadītājam? http://line.romanticcollection.ru/ba/22_53b_44D255C0_LPLeLcLiLnLaLi_16.gif
|
|
Nonācu identiskā situācijā pagājušajā gadā maijā, kad gaidīju, vai mans bērns tiks. Tika pavēstīts, ka 2005.gadā (pieteikts 2 nedēļas pēc dzimšanas) dzimušie netikšot, bet 2006.gadā tikšot. |
|
Es bariņā :D Bērns savā gadā (2006) ir Nr. 10, bet netiks, jo siles grupiņā uzņemšot arī 2005.gada decembra bērnus, "kuriem jau uz septembri vēl 3 gadi nebūs, un kur tad man viņus likt". Tā kā reāli vismaz 94. b/d ir tikt gada beigu berniem, nevis gada sākuma :D |
|
Katrā b/d sava taisnība, tiklīdz k-ko nepasakam tālāk:) Ja mēs netiktu nevienā ar šādiem kārtas nr.(3 un 4), celtu pamatīgu traci! |
|
Runāju telefoniski ar Ivetu Nagli. Izstāstīju visu situāciju, pakonsultējos ar kolēģiem (esmu žurnālists), kas pārzina šīs lietas, likumus, nolikumus utt. Un panācu savu - rindā tika uzņemti bērni pēc pieraksta datuma. Tiesa, tas bija citā dārziņā, ne tajā, kur mans bērns iet tagad, no tā beigās atteicāmies, jo sanāca, ka tiekam abos. Bet tajā dārziņā arī paņēma visas divgadnieciņus. gebija Cik grupiņu ir bērnudārzā? Manējais puika tika ar sākuma numuru 46 dārziņā, kur ir 4 silītes grupas. |