Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Paziņošana par uzņemšanu bērnudārzā!

rokere

Nu lūk! Šodien zvaniju uz IJSD, lai noskaidrotu vai esam tikuši dārziņā vai nē. Man tā arī pateica , ka esam sarakstā, kas tiek uzņemti, tagad esot jāgaida ierakstīta vēstule no vadītājas, tuvāko dienu laikā man, jau esot, jāsaņem vēstule ar norādījumiem, kas man būtu jādara tālāk! Ja nedēļas laikā nesaņemšu, to ierakstīto vēstuli, tad atkal prom uz IJSD! Piebildīšu vēl tikai to, ka aprīlī jau biju IJSD, lai noskaidrotu kad un kā notiek paziņošana vecākiem(kaut arī biju izlasījusi tos noteikumus NR.79), jo dārziņā man, negribīgi un tikai tad , kad sāku prašņāt, apgalvoja, ka man zvanīs tikai augusta vidū, ar ko es galīgi nebiju mierā un man likās kautkā neloģiski, ka visiem citiem jau ir zināms maija vidū, bet man tikai augustā un vel pietam ar nr.8.

es JAU saņēmu, ja kas :-)

Ģēniju nevar izaudzināt. Var tikai radīt labvēlīgus apstākļus viņa/viņas attīstībai.

Riku Raka
Jau saņēmi vēstuli?

rokere
Mums tapati situācija, kas Tev, tik nēmu vērsusies IJSD

Biju aprīlī pāreģistrēties teica, ka zināms būs tikai augustā, aizgāju maijā vadītāja saka, varat iet kārtot dokumentus pie ārsta, bet tos tikuntā ātrāk nepieņems par 15 augustu. Tad itkā vadītāja tik atgriežas no atvaļinājuma. Piebilda man to, ka reāli viņai vispār nav atļauts līdz augustam nevienam ziņot kurš ir ticis kurš nē un,ka tikai pēc aprīļa viņi sāk komplektēt grupas.

Tad nesaprotu nevisiem tiek izsūtītas tās vētules, citru uzsāk bērnudārzu nesaņemot vēstuli?

Mūsējā BD ir ļoti sakarīga vadītāja, varbūt tāpēc viss notiek tā smuki.

Ģēniju nevar izaudzināt. Var tikai radīt labvēlīgus apstākļus viņa/viņas attīstībai.

bet tos tikuntā ātrāk nepieņems par 15 augustu. Tad itkā vadītāja tik atgriežas no atvaļinājuma. Piebilda man to, ka reāli viņai vispār nav atļauts līdz augustam nevienam ziņot kurš ir ticis kurš nē un,ka tikai pēc aprīļa viņi sāk komplektēt grupas.

Nu tas tiešām ir fuflo, jo es tieši ar to arī griezos IJSD un skaidri un gaiši paskaidroja, ka maijā jau ir skaidrs tiek vai nē, tiem, kas tiek, maijā izsūta vēstules un punkts, ir taču arī saistošie notiekumi NR.79, kuri uz visiem attiecas vienādi.

~*~fly~*~Es tavā vietā jau nen būtu bijusi IJSD, tur nav ko gaidīt un cerēt uz vadītājām, jo uzreiz var redzēt cik viņas ir atklātas vai noslēpumainas.

Man piekodināja, lai aiznesu dokumentus laicīgi dēļ tiem atvaļinājumiem!

Nu tad aizej uz IJSD un pasaki, kāpēc jūsu dārziņā nepieņam dokumentus ātrāk par 15.augustu a citiem pieņem, kas jūsu dārziņam būtu citi likumi nekā citiem?

Nevis nevisiem tiek izsūtītas tās vētules, dzīzāk nevisiem grib izsūtīt tās vēstules!

Un pēctam pateiks, ka paši vainīgi par vēlu nākat ar tiem saviem dokumentiem!

Kāds ir telefons IJSD kur pasaka tiek vai nē?

Igucis

Man tikko no beerndaarza zvaniija, lai pazinjotu, ka rudenii varam naakt.

Herakla

Tur numuri ir dzudz un dažādi, tev noteikti jāzvana tā rojona galvenai speciālistei, kurā atrodas tava bērna potencionālais bērnudārzs

http://www.ijsd.riga.lv/struktura/#izgl

Es vakar pati zvanīju, vēstules sūtīšot nākošnedēl, un jau pateica, kad jāiet uz sapulci.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10266405