Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Paziņošana par uzņemšanu bērnudārzā!

rokere

Marite

Tā vien gribas palūgt šo b/d vadītājām, lai izliek pie durvīm šilti - pieņemam tikai tos, kuru brāļi vai māsas jau apmeklē šo bērnudārzu.
tā tas arī izskatās, ka RD spēj nodrošināt dārziņus pamatā tikai brāļiem/māsām.

Marite
tā tas arī izskatās, ka RD spēj nodrošināt dārziņus pamatā tikai brāļiem/māsām.

Tā ir. Un varu derēt, ka tiem 20 pēc šī gada uzņemšanas pievienosies vēl kādi 5-6, jo noteikti, ka starp tiem parastajiem mirstīgajiem, kuriem šogad būs tā laime tikt uzņemtiem, būs māsas un brāļi, kas to tik vien gaida, lai dabūtu prioritāti. Vistrakākais, ka visā šajā jezgā iespējams iefīrēt arī kādu blatņiku. Jo droši vien domā, ka tādu "duru" kā es vienkārši nav (vai nav daudz), kas katru dienu apskata sarakstus, kopē, printē. Un ja kas, tad pateiks, ka vienkārši nokļūdījās. Vispār, dažām manām paziņām ir pirmā dzirdēšana par tādām publiski apskatāmām rindām.

Tak sen lau skaidrs, ka tas deķītis par mazu. Un visiem nepietiek, lai kā viņu raustītu. Tāpēc arī sādā situācijā viņiem ir izdevīgāk, ka vecāki zin pēc iespējas mazāk, lai var batonus pēc savas gaumes saspraust.

Un reizēm nesaprotu, kur vienos b/d tādus barus brāļu/māsu dabū, bet citos tik daži

Saulstariņa mamma

Es te nesen izlasīju Tiesībsarga vēstuli (laikam tā bija atkārtota-papildināta vēstule) adresētu Saeimai par prioritātēm policistu bērniem. Resp., atzīts, ka norma, kas paredz atšķirīgu attieksmi...neatbilst Satversmes 91.pantam. Domāju, ka brāļu/māsu prioritātei arī nav leģitīma mērķa...

Un reizēm nesaprotu, kur vienos b/d tādus barus brāļu/māsu dabū, bet citos tik daži

Nu redz, piem., vienā no b/d pagājušo gadu izlases veidā (no rindas vidus) uzņemti 1 (2002g), 2 (2003) un 1 (2004)...tie ir tie, kurus pēc uzvārdiem varu atšifrēt, kuriem momentā uzradās brāļi un māsas...saproti kā gribi, vai tas ir tīšām, vai netīšam. Un tādā veidā tā lavīna veidojas, arvien lielāka, lielāka.

Riku Raka

es, protams, saprotu, ka citi nedabūjušie alkst asiņu, bet man pilnīgi sirds asiņo no domas, ka tagad tiem vecākiem būs jāskraida starp diviem dārziņiem ar maziem bērniņiem. kas pac nav bijis tādā situācijā, tas nesapratīs.
Es tev pstāstīšu savu stāstu. man 3 bērni. Vecākajiem b/d nav, maksāju privātajam 250 ls/mēn. par katru, mazam arī nespīd, lai gan rindā ap 20iem nr. Uzņemšot 18, no kuriem 4 būs prioritārie. un patiešām nevaru izstāstīt, cik priecīga es būtu, ja šo prioritāti noņemtu vai atceltu un kaut viens mans bērns tiktu pašvaldības b/d. un es no VISAS sirds varu teikt - tie, kas nav bijuši līdzīgā situācijā, nesparatīs. šķiet, būtu gatava vienu vest uz Pļavnieku b/d, otru Purvciema un trešo centra (dzīvoju Teikā), un es vienalga ietaupītu, pat tad, ja algotu kādu, kas izvadā.

P.S. ak, jā, visi bērni b/d pieteikti laicīgi - tieši nedēļu pēc dzimšanas.

http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24

Ja,es ar savejo 3 gadnieku nez vai redzēšu b/d. Viena b/d- pirmais aiz svitras,otra- vadītaja nemaceja pateikt,jo naksot vel silites grupiņa klat un braļī/masasu.t.t.Skaidri bus zināms tikai 15.aug.- a kad dokumentus kartot? SUPER!

un tu tur būsi?

Melone
Es jau te vairākas reizes esmu rakstījusi, ka vienīgā prioritāte, kam pašreizējā b/d audzinātāju deficīta apstākļos ir kāds pamats, ir darbinieku bērni.

circenitis
ļoti izskatās pēc tā, ka tev atklāti melo. Negaidi brīnumus, augustā nekādus dokumentus nekārtosi. Ko neizdarīsi maijā - tas būs nokavēts. Auni kājas un rīt uz Hanzas ielu prom.

karka

ja tev toč vienalga, kurā krajā iet dārzā, tad paskati 258.b/d Tīnūžu 1 , Latgales priekšpilsēta , tālr. 7246426 . tur latviešu grupa riktīgi saruka pēc pārreģistrācijas. domāju, ka tur var tikt vēl tagad, ja vien nav mainījuši domu, kā organizēt grupas sastāvu. kad pati tur reģistrēju savējo, tad teica, ka varētu būt ka tiksim un tad mums bija 18.k.n. dz.g.

Domāju, ka brāļu/māsu prioritātei arī nav leģitīma mērķa...

Ir gan. Ģimenes atbalstīšana. Nevajag jaukt policistus ar ģimeni.

Ģēniju nevar izaudzināt. Var tikai radīt labvēlīgus apstākļus viņa/viņas attīstībai.

Riku Raka

Diemzheel tikai gadiijumaa ja pirmais ir tici b/d, bet ja pirmais piedzimst gada otrajaa pusee, tad tas ir gimenes bankrots. Vai arii gimene naakamo plaano janaavaarii :)

probleema tak ir skiadra, truukst vietu. takaa visgodiigaak buutu visiem vienaadi noteikumi. ar ko es esmu sliktaaka maksaajot nodoklus lai audzinaataajaam buutu darbs un militaaristi vareetu shaudiities? Shito man veel neviens nav atbildeejis

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10266405