Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Paziņošana par uzņemšanu bērnudārzā!

rokere

Marite

chincha

šdn IJSD atbildēja, ka dokumentu iesniegšana līdz 15.08., citi datumi varētu būt bd, ja tai periodā ir atvaļinājumu laiks. Ātrākai dokumentu iesniegšanai, ja bērns neuzsāk bd gaitas ātrāk par 01.09., neesot pamata. Ja vadītāja ko muhļī, esot jāzvana viņiem.

1. maijs-30. jūnijs: vadītājs ar ierakstītu sūtījumu informē vecākus. (26.p.)

Tos, kas netika rindas kārtībā vai 30 dienu laikā pēc ierakstīta sūtījuma saņemšanas dienas nav atsaukušies iesniegt dokumentus, turpina gaidīt rindā uz nākošo gadu (31. p.)

Saulstariņa mamma
Paldies!

http://b3.lilypie.com/drBap2.png
[img]http://foolstown.com/sm/rev.gif[/img]

Šodien zvanīju uz b/d, pateica, ka esam uzņemti un ka sapulce būs 16. jūnijā, kur arī visu paskaidros, t.s. arī par nepieciešamiem dokumentiem, un nekādu paziņojumu nesūtīs, ja es tak esmu piezvanījusi un man jau visu pateica

Vai tiešām sapulce būs tik vēlu un mums vēl būs laiks iesniegt dokumentus līdz 15.08 vai kā??? Kaut ko laikam neizprotu šajā gadījumā. Apskaidrojiet lūdzu

LediDi
Soļo pie ģimenes ārsta, lai gatavo papīrus.

16. jūnijā aiznesīsi.

Mums laikam vispār tāda sapulce nebūs, tikai teica, lai līdz 30.jūnijam aiznes dokumentus! Un iesniegt varot jebkurā laikā vēlams līdz 12:00, ja nebūs pati vadītāja, tad vietniece pieņemšot papīrus!

XS

Tos, kas netika rindas kārtībā vai 30 dienu laikā pēc ierakstīta sūtījuma saņemšanas dienas nav atsaukušies iesniegt dokumentus, turpina gaidīt rindā uz nākošo gadu

Bet ko darīt tādā gadījumā, ja Latvijas Pasta vainas dēļ ir noklīdusi vēstule?
Mums LP pat rēķinus sāka nepiegādāt, par vēstulēm nemaz nerunājot :(

Marite

XS
Bet ko darīt tādā gadījumā, ja Latvijas Pasta vainas dēļ ir noklīdusi vēstule?

1. zvans bd vadītājai, jo sarakstiem jau jābūt skaidriem, ja neesiet tikuši, bet gaidat, ka kāds varētu atteikties - piezvanīt 2x mēnesī visu vasaru.

2. ja vēstule "it kā " pazudusi, un šī iemesla pēc esat palaiduši garām iekļaušanos termiņos, tad viegli pierādīt, ka vēstuli neesat saņēmuši, jo tā jāsūta ierakstīta. Ja šāds gadījums un neizdodas tikt bd, tad zvans un vēstule uz IJSD. Par cik tieši šodien šo lietu man šis departaments apskaidroja pa telefonu, tad secinu, ka šādi vēstules "pazūd" itin bieži. (es gan sapratu, ka itin bieži netiek speciāli izsūtītas, lai vecāki nenokārtotu dokumentus, un varētu paņemt no rindas nākamos bērnus).

XS

Marite

Paldies! :)
Es jau šodien centos dārziņu sazvanīt, bet neviens necēla klausuli :( Būs jāmēģina vēl zvanīties.

Vnk bail par situāciju, ka no dārziņa nezvana, ka bērns tiek dārziņā, jo ir izsūtīta vēstule. Bet uzaicinājums ierasties pēc vēstules ir kaut kur noklīdis (mums nav arī vairāki pasta sūtījumi piegādāti)

XS
Tā kā ir prakse palīdzēt noklīst šādām vēstulēm jau ceļa sākumā, tad vari piezvanīt un pajautāt, vai jau izsūtīta (kur b/d atrodas tak zini, ceturtdien rīta pusē pieņemšanas laiks)

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10266405