Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Cik reāla ir riga.lv rinda?

Susks

Skatos, ka no 20. vietas esam nokrituši uz 18. vietu, tas, protams, priecē, bet joprojām priekšā mums stāv bērni, kas citos dārziņos ir ar tādiem numuriem, ka noteikti ir jau uzņemti tur.

Un vēl - viens bērns ar kārtas nr. 14 ir uzradies no zila gaisa, pirms mēneša tur vēl nebija.

Ļoti negribas bojat attiecibas ar vadītāju, ja gadījumā nāksies vest bērnu tur. Varbūt zvanīt uz IJSD vispirms?

Susks
Par rindu realitātē droši vari interesēties IJSD Pakapojumu sektorā.

Un vislabāk pacenties visu nokārtot jau maijā, jo jūnijā būs par vēlu.

Protams, paši IJSD mēdz teikt, ka riga.lv redzamā rinda ir INDIKATĪVA, uz ko gan nevajadzētu akli ticēt, jo tas ir veidz, kā piesegt savu nespēju izkontrolēt vadītaju patvaļu.

Tad kas es gāju uz Hanzas ielu 7 un teicu, ka man ir izdrukas no riga. lv un tur parādās bērni ar atpakaļejošiem rēg. datumiem, tad man uzreiz teica, ka tā rinda neatbilst tai ko redz departamentā un b/d vadītāji - nerādiet mums tās izdrukas. Tipa departaments visu laiku sakot RD mājas lapas uzturētājiem, lai labo kļūdas un tur neesot nekas pareizi. Es protams nelikos mierā, jo kāda tad ir jēga tai rindai ko mēs redzam riga.lv un sadabūju rokā dāmu, kas atbild RD par šo mājas lapu un pajautāju - vai tas ko redzam mājas lapā riga.lv atšķirās no tā ko redz b/d vadītāji un departaments. Uz ko saņēmu atbildi, ka dati var atšķirties 24 stundu ietavaros, kad tiek atjaunoti dati (replicēti (pārnesti) no b/d uz lielo serveri), bet tā tie ir identiski. Tā kā lūk - dati ir identiski, tikai jānogaida tās 24 stundas. Un lai viņi beidz spraust batonus ausīs ka šī rinda riga.lv nav korekta. Ja ir kādas aizdomas, ka parādās kāds bērns ne tā, tad zvans IJSD Pakapojumu sektoram.

[img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_1998.gif[/img]

Marite

rinda Liis un riga.lv visu laiku atšķiras par 2 bērniem (cik saprotu, armijnieku bērni, viņu prioritāte 1 sistēmē parādās, otrā nē).

Saulstariņa mamma

Klau, jautājums Tev kā zinātājai - ja interesē, kāpēc bērns netiek b/d, arī tad jāinteresējas IJSD Pakapojumu sektorā, vai par to atpild kāda cita daļa?

Mūsu b/d elektroniskajā rindā beidzot izņemtas "mirušās dvēseles" (tie, kas neatnāca pārreģistrēties) un mana dāma tagad ir nr. 11 pēc dzimšanas gada (uz sili). Pirms nepilnas nedēļas vadītāja telefoniski apgalvoja, ka bērns ir kurš-tur-aiz-svītras un bērnudārzā netiks. Bet ieraugot jauno kārtas numuru, goda vārds, rodas bez maz sportiska interese.

P.S. Mums sakrīt gan LIIS gan riga.lv rindas nr.

Shake

var lūdzu kāds uzrakstīt LIIS sistēmas adresi,kur var tikt iekšā uzreiz ievadot bērna vārdu, nekādi nevaru atrast

Shake

Rilla
paldies;)

Rilla
Pakalpojumu sektors ir tā daļa, kas nodarbojas ar rindu kā tādu, bet ja interesē, kāpēc bērns netiek b/d , ir Pirmsskolu nodaļas kompetence. Šādi jautājumi vislabāk atrisinās ar personīgu vizīti komplektā ar iesniegumu Izglītības pārvaldes direktoram.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10274205