Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Cik reāla ir riga.lv rinda?

Susks

Tā kā lūk - dati ir identiski, tikai jānogaida tās 24 stundas. Un lai viņi beidz spraust batonus ausīs ka šī rinda riga.lv nav korekta.
rinda LIIS un riga.lv visu laiku atšķiras par 2 bērniem (cik saprotu, armijnieku bērni, viņu prioritāte 1 sistēmē parādās, otrā nē).

Saulstariņa mamma

Šādi jautājumi vislabāk atrisinās ar personīgu vizīti komplektā ar iesniegumu Izglītības pārvaldes direktoram.

Paldies par info. Pagaidām nosūtīju e-pastu mūsu priekšpilsētas atbildīgajai speciālistei. Kā jau minēju iepriekš, ieraugot jauno kārtas numuru, rodas sportiska interese.

Saulstariņa mamma
Vai bērniem, kas ir rindā uz maiņu ir kādas prioritātes tajā dārziņā uz kuru mainās? Tas bērns, kas uzradies mums priekšā esot tāds variants.

Susks
27. Komplektējot grupas, rindas kārtībā ar vietu nodrošina:

27.1. 1.pakāpes rindā reģistrētos bērnus;

27.2. ja grupā ir brīvas vietas, tad piedāvā vietu 2.pakāpes rindā reģistrētiem bērniem. Par bērna uzņemšanu vadītājs informē tās Iestādes vadītāju, kuru bērns apmeklēja iepriekš;

27.3. 3. un 4.pakāpes rindā reģistrētos bērnus, ja grupas nenokomplektē līdz 15.augustam.

Ja beerns ir uz mainu, tad vins ir no 2.pakaapes rindas.

Susks
Nē, viņam nav nekādas priekrocības, tieši pretēji, viņš ir rindā AIZ visiem 1. pakāpes rindā esošajiem.

XS

Man ir jautājums: cik precīza ir LIIS sistēma? Vai var būt tā, ka tur uzrādītā rinda nesaskan ar to, kas ir vadītājai?

Marite

XS
cik precīza ir LIIS sistēma? Vai var būt tā, ka tur uzrādītā rinda nesaskan ar to, kas ir vadītājai?

LIIS ir tā pati rinda, kas vadītājai (būtu jābūt), riga.lv gan var nesakrist.

XS

Marite
Dīvaini. Man LIIS uzrāda, ka esam 16 (tātad b/d tiekam). bet vadītāja teica, ka esam 17, jo priekšā ir viens brālis/māsa, kuram laikam vecākais tikko ticis b/d.
Žēl, ka tā. Jo visu laiku bija cerība...Būtu LIIs ātrāk tā informācija, nebūtu sacerējusies

Info iekš LIIS vēl aizvien tā pati.

XS
Esi pilnīgi droša, ka vadītāja tevi nav apčakarējusi?

Ja būtu brālis/māsa, tad būtu jāievada sistēmā. Šitā neskaitās.

XS

Saulstariņa mamma
vadītāja man stāstīja, ka tas esot tas variants, kad viens no bērniem tiek un otrs arī uzreiz automātiski tiek iekšā.

Reāli, uz kur numuru man būtu jāzvana, lai noskaidrotu patieso situāciju? No Izglītības departamenta lapas neko nesaprotu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10274205