Natālijas draudziņas ģimnāzija

line

Slēdza line.

Sveiki!

Varbūt šeit ir kādas mammas, kurām bērni mācās N.Draudziņas ģimnāzijā? Kādas lūdzu ir Jūsu atsauksmes? Kāds pedagogu līmenis, kādas ir attiecības starp skolēniem un skolotājiem? Varbūt ir vēl kāda info, ko varētu pastāstīt.

Ir doma bērnu pārcelt uz šo skolu no citas, tādēļ šāds jautājums. Iepriekš liels paldies par atbildēm! :)

Pate mācījos tur kadu laiku atpakaļ, no citas skolas pargāju uz šo skolu 8.klasē, par gaumi jau nestrīdās, bet es savus bērnus tur nesūtīšu, man par šo skolu ir palikušas tikai negatīvas atmiņas.

Meita mācās. No tā, ko mājās pastāsta, brīžam mati ceļas gaisā... Daudz stundu izkrīt, viens otrs dīvains pedagogs ar vēl dīvainākām prasībām (īpaši bioloģijā, ķīmijā, matemātikā).

"Happiness in intelligent people is the rarest thing I know." (E. Hemingway)
mayhem

Paši skolēni šo skolu sauc par 'gaļas kombinātu'.

mayhem

kāpēc tāds dīvains apzīmējums?

mahanta
kā izpaužas dīvainas prasības? Stingras vai kādas?

nesaprotu
palikušas tikai negatīvas atmiņas

kādas tieši?

Piedodiet, ka tā izprašņāju, bet gribas patiešām pārliecināties, ka patiešām šajā skolā nav vērts iegriezties pirms pieņemu lēmumu ;)

Nav ne jausmas, kā ir tagad, bet toreiz, kad es mācījos( mācījos no 1-12 klasei, 10 gadus atpakaļ pabeidzu), toreiz katrs skolotājs uzskatīja, ka ir tikai viņa priekšmets vissvarīgākais, sadeva daudz mājas darbus un piedevām vēl bija vadības rīkojums likt maksimālo atzīmi 8- respektīvi prasības bija ļoti augstas, bet vērtējums zems, bija daži skolotāji, kas šo neievēroja, bet diemžēl tādi ilgi neturējās šajā mācību iestādē.

Toreiz, kad mācījos, arī teicu, ka savu bērnu tur nekad nesūtīšu, ja nekas nav mainījies, tad laikam tiešām savu bērnu tur negribētu sūtīt.

Mācoties augstskolā- pirmajos gados man bija garlaicīgi un pat nomainot jomu un ejot studēt maģistros man bija identiska viela, kā skolas laikā, dīvainā kārtā augstskolā mācoties biju starp teicamniekiem vidējā atzīme ap 9, kaut skolu beidzot vidējā atzīme bija 7,4.

mayhem

line

Gaļas kombināts, tāpēc. ka tur mācās ļoooti daudz skolēnu (daudz gaļas). Un pie tāda skolēnu skaita nevar būt ne runas par kaut kādu personīgu attieksmi. Ja skolotājs zina visu klases bērnu vārdus, tas jau tur skaitās darba fanātisms. Katrā ziņā skolēni tur tiekot izdzīti pamatīgi.

line
Jāskatās, kāds bērns. Ja komunikabls un katru sīkumu nestreso, tad var iet. Ja ir jūtīgs un ļoti centīgs- labāk, ne. Skola tiešām liela, skolotāji labāk attiecas pret Aun B klasēm, jo tur iedalīti labāke un centīgākie, kas lieki stundas nebasto un vielu pārsvarā saprot. Pārējie vnk eksistē, piedodiet, ja kļūdos. Bet tāds ir mana bērna un mans viedoklis. Ne visi priekšmeti vienlīdz labi tiek pasniegti- skolotāju profesionalitātes deficīts, ziniet. ( ķīmija, fizika) Manam bērnam patīk, iet ar prieku, mācās labi, vērtēts tiek pat ļoti stingri. Zināšanas, salīdzinot ar parastu skolu neiztur kritiku.

Mācoties augstskolā- pirmajos gados man bija garlaicīgi un pat nomainot jomu un ejot studēt maģistros man bija identiska viela, kā skolas laikā, dīvainā kārtā augstskolā mācoties biju starp teicamniekiem vidējā atzīme ap 9, kaut skolu beidzot vidējā atzīme bija 7,4.
Pilnīgi noteikti tā var būt. Tomēr, ja uzsvars ir uz ķīmiju vai fiziku un tā ir nepieciešama augstskolā, vajag privāto mazliet.

Uz vecāku sapulci, kopš 9.kl. gan neesmu bijusi.

Viss, kas notiek, notiek uz labu!

Ja mērķē uz vidusskolu, tad lielais vairums ir gaļas kombināti, ne tā? Manējā 10. klasei droši vien izvēlēsies 1. videni, un arī sākumā bija šokā par milzīgo klašu daudzumu un skolnieku skaitu. Kāda tur vairs 'individuāla attieksme'? Bet laikam jau nav variantu, ja vēlas normāla līmeņa izglītību...

line
Dīvainas prasības tādā nozīmē, ka bieži uzdodot kontroldarbus par vēl neizņemtu vielu(?!) Tā kā manējā nav ne no bastotājām, ne slimotājām, atliek secināt, ka vai nu sk. sajaucis klases, vai viņam/viņai attieksme pret darbu ir, maigi sakot, vieglprātīga...

"Happiness in intelligent people is the rarest thing I know." (E. Hemingway)
Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
10277548