Sakara ar parcelshanos planoju puiku sutit shaja skola, varbut varat sniegt kadu atsauksmi par sho skolu? Kadi skolotaji? Prasiibas? Utml.
Atsauksmes par Centra sākumskolu
LM
|
|
Mans puika ies. Prasības nav pārspīlētas, viss normas robežās, būs pagarinātā, ja vajag. Bērnus ved uz Draudziņas mazo baseinu 1x nedēļā. Pirmā sapulce 05.06. Viss, kas notiek, notiek uz labu!
|
|
O! Liels paldies |
|
Meita iet. ļoti jauka skola un skolotāji, kā arī skolas vadība. Prasības - kā jau katrā skolā. Mēs visi esam apmierināti. [img]http://foolstown.com/sm/sex.gif[/img]
|
|
Incuks Visuma par skolu man ir loti labs iespaids, izcili jauka skita direktore un loti pretimnakosa, skolina likas loti miliga un atmosfera jauka, kas man ir viens no svarigakajiem kriterijiem. Lidz sim dzirdetas atsauksmes no vienas bijusas pedagoges un 3 dazadam mammam ir viennozimigi pozitivas. Skola nodrosina ari lielu dalu gramatu. |
|
Kamēlija Viss, kas notiek, notiek uz labu!
|
|
Man lielais bērns iet šajā skolā 3. klasē. Vispār laba skola. Atmosfēra liešam mājīga, skolotāji jauki. Ir ļoti labā līmenī Tautisko deju kolektīvs " Zirnīši", kā arī vairāki citi pulciņi. Par peldēšanu nāksies daudzus apbēdināt. Skolā nu jau pus gadu nenotiek peldēšanas, jo nav trennera. Iepriekšējais aizgā prom, bet jaunu (kas strādātu par TĀDU algu) nevar atrast. Teica, ka ja līdz septembrim atradīs trenneri, tad būs atkal peldēšanas nodrbības. Prasības ir vidējas. Kā nu kurā priekšmetā. Tas laikam atkarīgs no katra pasniedzēja individuāli. Vadītāja tiešam ļoti jauka. Kaimiņienei bērns tagad pabeidz 1. klasi un viņa arī apmierināta ar šo skolu. Tā kā skola ir salīdzinoši maza (tikai līdz 6. kalsei ieskaitot), tad ir samērā mierīgi. Nav lielo bērnu, kas mācītu mazajiem "palaidnības" (alkohols, narkotikas, utt.) vismaz nekas tāds (atšķirībā no citām, arī prestižām skolām) mūsu skolā nav dzirdēts. Man bija iespēja lielo bērnu vest 6. vidusskolā mūzikas klasē (jo viņam ir laba muzikālā dzirde), bet apsverot visus + un - tomēt palikām pie Centra sākumskolas. Klausiet savai sirsniņai! [img]http://www.smiliez.de/smilies/smiliez.de_759.gif[/img] |
|
Milzīgs paldies! Jūs pat iedomāties nevarat cik mierīgi ap sirdi paliek! |