Kādas atsauksmes? Vai tur ir jāpiesakās iepriekš rindā?
Skoliņa "Čība" Merķeļa ielā
Janetty
Maija
|
|
Mēs jau otru gadu tur ejam, nekādas vainas, ja kas interesē konkrēti, jautā. Par rindu gan nezinu neko. |
|
Vai nodarbibaas jaapiedalaas arii vecaakiem? Vai jaamaksaa par visu meenesi uzreiz vai arii var par katru nodarbiibu atseviski? Cik jums tas izmaksaa? Ko mazie tur var iemaaciities? Vai beerniem ir iespeeja iziet aaraa? Es protams, aiziesu aprunaaties klaatienee uz skolinu, bet gribeejas pirms tam ievaakt info:) Maija
|
|
Līdz kādiem 3 gadiem, nodarbības grupiņas ir ar vecākiem, bet, ja gadās sabēdāties arī lielākam, tad nekad neliedz vecāku piedalīšanos. Var maksāt par mēnesi, kas ir, izdevīgāk, sanāk kādi 4.50Ls par nodarbību, bet var arī katru nodarbību maksāt, tad laikam ir 6Ls.Katrs papildus pulciņš - dziedāšana, vingrošana utml., ir lētāk t.i. - jo vairāk tavs bērns apmeklē, jo lētāk kopā sanāk.Par katru nodarbību 1stunda rotaļu laukumā par brīvu, ja 2 nodarbībās tajā dienā piedalāties, tad 2stundas. Rotaļu laukums tajā dienā, kad bērnam ir nodarbība, papildus maksā 1Ls, bet, ja bērns paliek pēc nodarbībām līdz darba laika beigām, tad par visu mēnesi mēs piemaksājam tikai 5Ls, bet tas ir, kad mēs ejam 2x nedēļā, katru reizi uz 2 nodarbībām pēc kārtas.Laikam nesaprati, ko te stāstu, bet tās ir nianses,ko uzzināsi,kad vedīsi. Var pasūtīt pusdienas, kas maksā 1.50Ls, suliņu es dodu līdzi, bet var nopirkt arī tur uz vietas, ir arī kāds cepums utml., ko var uz vietas nopirkt. Skoliņā mazie mācās vis kaut ko - vingro, dzied, rotaļājas, dejo, mācās - skaitļus, burtus, krāsas, figūras utml., sarunājas par dažādām tēmām, kas tajā brīdī aktuālas, arī veido, zīmē utml. Pirms un pēc nodarbības, bērni var dzīvoties pa plašu rotaļlaukumu. Laukā, cik zinu, kādās dienās arī iet, bet ne tajās, kad mēs ejam.Man šķiet, ka mēdz iet uz Vērmanīti. Notiek arī psihologa semināri vecākiem par dažādām tēmām. Tas, nu, tā apmēram.Mums nodarbības šogad beidzas kaut kad jūnija vidū, kad būs lielais pasākums un atvadīšanās no lielajiem bērniem, kas rudenī uzsāks skolas gaitas. |