Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

bērnudārzu rindu reģistrs

Dzīvsudrabs

Vai tiešām jālamājas būs? Kautkas prātam neaptverams, kā tas var būt.

Jau kādu laiku meitai rindā bija 46 kārtas numurs.

Tagad kārtas numurs 74, burtiski dienas laikā.

Nav gadijuma parcelti bernini kuri netika, bet bija pieteikti uz citu gadu?

[img]http://line.mamka.ru/baby/line.php/an26/62b/d1fbedeef7eaf3/000000/100607/line.gif[/img]

Vai tiešām jālamājas būs?
Obligāti un nekavējies ne mirkli.

Un pilnīgi nopietni.

*lilie*
Meitiņai pat uz nākošo gadu nebij nekādu cerību tikt b\d. Pagājušo nedēļu biju pie vadītājas, un viņa ieteica augustā pieteikties uz to pabalstu 50 ls. Un jau nākošajā dienā tādas izmaiņas reģistrā.

Dzīvsudrabs
Es runaju ne jau par jusu berninu, bet nevar but ta ka tie kas ielida rinda prieksa, bija tie bernini, kuriem bija ieprieksejais gads un tagad tie bernini parcelti. Laikam neskaidri izsakos. Kaut gan laikam paagru parcelt. Kurs bernudarzs tas ir?

[img]http://line.mamka.ru/baby/line.php/an26/62b/d1fbedeef7eaf3/000000/100607/line.gif[/img]

Marite

papēti rindu, iespējams, ka tie, kas netika uz 2008.gadu, tagad pārcēlušies uz 2009.gadu, un automātiski rinda sakārtojas pēc iesnieguma datumiem. Ja nr.46 bija kopējais rindas nr., nevis tekošā gada, tad gan rindai būtu tik jāsamazinās, jo daži bērni bd tiek uzņemti.

Lai to pārbaudītu, vajadzīgas vai nu vecās izdrukas, vai jāiet pie vadītājas, lai sniedz skaidrojumu.

es atvainojos autorei, ka ielienu viņas tēmā ar savu jautājumu, bet varbūt mani var kāds apgaismot - pēc cik ilga laika, kad pieteikts bērns b/d, viņam jāparādās tajā elektroniskajā rindā?

es arī šodien ievēroju, ko nelāgu:

no 2008g. (jāsāk iet bērnudārzā) rindas ir pārcelti tikai trīs bērni uz 2009.g.rindu (kas skar manu bēbi):

2 iestādes darbinieku bērni, iesnieguma gads (kad jāsāk iet dārziņā) ir saglabājies 2008.g. -pirms tam bija viņi 2008.g. rindā

viens bērns, bet pārceļot iesnieguma gads ir nomainīts no 2008. uz 2009 -sekojoši pirmais rindā -pirms tam bija 2008.g rindā ar kārtas Nr. 13-cik saprotu šogad nepaspīdēja......

vai tā varēja darīt b/d vadītāja???

Dzīvsudrabs
Iesākumā - tas 46 ir dzimšanas gada Nr. vai visas rindas Nr.? Tālāk - kas ir tie bērni, kas reģistrēti pirms tava šobrīd? Dzimuši vienā gadā ar tavējo? Ir tik daudz neskaidrību, ko vajadzētu noskaidrot pirms kliegt un lamāties.

bubene
ja runa ir par vienu un to pašu skaitli, tad ir pamats skaidroties.

Pārnest uz 2009. gadu gan vēl par agru pirms nav beidzies oficiālais grupu komplektēšanas termiņš. Pie kam visu laiku tika praktizēts, ka visus pārnes uz jaunu gadu kad vecais beidzies.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10395738