bubene
Tā nu gan nav, ka pie cipara 46 nav ko cerēt uz iekļūšanu, jo mums vienā b/d esam ar kārtas skaitli 43, ja skatās pēc dzimšanas gada, bet vadītāja teica, ka šogad paņems 30 bērnus, kas dzimuši 2006. gadā un tad pa gadu daudzi vai nu pierakstīti vēl kādā b/d un automātiski samazinās rinda, ja izvēlas iet citur, vai slimo un iespējams uz laiku paņemt kādu situ bērnu vai arī pārvācas uz citurieni, tā kā cerības nav tikt tikai uz septembri, bet viņa teica, ka var cerēt, ka oktobrī vai vēlāk vieta parādās.
bērnudārzu rindu reģistrs
Dzīvsudrabs
|
|
Vabolīte |
|
46 ir bezcerīgs cipars gadījumā, ja katram gadam ir tikai 1 grupa. Lielaos b/d, kur paralēli ir katram dzimšanas gadam 2 grupas, uz 3 gadiem aiziet 48, ieskaitot prioritāros. Tā ka šeit tās izmaiņas ir būtiskas. |
|
Dzīvsudrabs |
|
sorī tēmas autorei par offtopic... Saulstariņa mamma vai nejauši gadījumā neseko līdzi arī 154.b/d? :D mana attapība savā laikā nesniedzās tik tālu, lai iedomātos drukāt ārā arī ''B'' rindas, a tagad visi priekšā sabāztie tiek pasniegti, kā kļūdaini sākumā ielikti tajā B rindā. manas rokas ir par īsu, lai to tehniski pārbaudītu. itkā bija gali Hanzas ielā, bet ar acīmredzot ne pietiekoši ietekmīgi, jo tieši šo izdruku kā par skādi neesot. dīvaini, ne? esmu arī zvanījusies tur vairākas reizes konkrētajai rajona atbildīgajai, bet arī bez rezultātiem. nu tā negribās rakstīt vēstuli, bet laikam jau tā jādara, jo citādi man skaidro, ka nedrīkstot man izpaust šo informāciju, esot jābūt baigajam pamatojumam :D |
|
Saulstariņa mamma Redzi, vadītāja neskaitāmas reizes man teica, ka reģistrā varu neskatīties (tipa rindas komplektē pēc melnrakstu klades ). Būtu ļoti pateicīga par izdruku! |
|
teite Cieši sekoju tikai tiem, kas skar manu bērnu un kur skaidri redzu, kas notiek. Ar anonīmiem vārdiem nav man tik daudz prāta un laika. Dzīvsudrabs |
|
Saulstariņa mamma |
|
esmu arī zvanījusies tur vairākas reizes konkrētajai rajona atbildīgajai, bet arī bez rezultātiem. nu tā negribās rakstīt vēstuli, bet laikam jau tā jādara, jo citādi man skaidro, ka nedrīkstot man izpaust šo informāciju, esot jābūt baigajam pamatojumam Jo ilgāk meklē, jo ātrāk atrod!
|
|
Neatlaidīgā PII un IJSD atrast aha. IJSD man tā arīpateica, ka nevarot man sniegt mutiski nekādu atbildi, jo vajagot nopietnu iemeslu, lai celtu augšā katra ieliktā bērna reģistra vēsturi. izdruku par to laiku viņiem neesot, jo likumu esot pieņēmuši pēc 2006.gada beigām. tā tiešām ir? |