Dzīvsudrabs
Padod, zinju, lai varam sarunaat.
bērnudārzu rindu reģistrs
Dzīvsudrabs
|
|
izdruku par to laiku viņiem neesot, jo likumu esot pieņēmuši pēc 2006.gada beigām. tā tiešām ir? Es prasītu pārbaudīt visus sarakstus pēc faktiskajiem ierakstiem reģistrācijas uzskaites dokumentos (kā papīra tā elektroniskajā formātā) un paskaidrot man 1.No kurienes ir parādījušās pēkšņi rindā X personas. 2.Skaidrot, kā tas iespējams, ka šīš X personas varēja rindā palikt nepamanītas 2007.gada pārreģistrācijas laikā, un kāpēc saraksti netika pēc IJSD pieprasījuma LIIS sistēmā laboti (nav jau nemaz tie vecāki tik tizli, lai neredzētu, ka viņu bērna vajadzīgajā rindā nebija un par to klusēt) 3.Nu-un vispār-kur problēma-lai tak uzrāda sarakstus, kas viņiem ir izdrukāti pēc 2006.gada beigām-tiem tak jābūt! (cik saprotu-personas non gratas no B rindas "izpeldēja" nesen?)Un tad jau redzēs kas ir kas... Vienā PII konstatēju tādu PII vadītājas mahinācijas shēmiņu, ka bez polša domādams tādu neizdomāsi .Un arī neviens, kam nav izdruku, to atklāt nevarētu. Nebrīnīšos,ja šis arī viens no tādiem veidiem.Tikai pasakām gan netici-IJSD ir labi informēts, ka tas notiek, bet nemaz ar atklāšanu un sodīšanu nesteidzas:) Domā-viņiem nav radu un draugu, kam PII vietas vajag dabūt? Jo ilgāk meklē, jo ātrāk atrod!
|
|
Tak izdrukas reizi meenesii paredzeetas jau reglamentaa un tas ir 01.02.2006 |
|
Meitenes a kas man jaadara,ja dziivojaam Boldeeraajaa,tur staaveejaam 8 meeneshus rindaa,nu jau bijaam 36rindaa,tagad iepirkaam dziivokli Zolituudee,aizgaaju uz b,d man saka,ka rinda saakas no jauna un esam tagad 100rindaa,taa sievite pateica,ka labi ja tiksim uz 3.5 gadiem,reaali pieteicu uz 2,tipa nevajadzeeja mainiit dziivesvietu vai vadaat uz Bolderaajas daarzinju!Nu kaut kaads murgs,Bolderaajaa man teica,ka iedos lapeli,kur raxtiits,ka esam staaveejushi rindaa,un sakaraa ar dziivesvietas mainju mainaas b\d,ka vajadzeetu kaut kaadus ciparus uz priekshu palikt,bet ne jau atkal no jauna staaveet! Un kaa ir ar pabalstu,ja staavam no augusta 2007,beerns pieteikts uz 2 gadiem b\d?Kad varu pretendeet,vai deelj mainjas aiziet pa pieskari? Sorry par ielaushanos teemaa!
|
|
Ar rindu paariet nevar uz citu b/d. Vieniigais veids ir staaveet rindaa gan Bolderaajaa, gan Ziepniekkalnaa. Pienjemt vietu tur, kur tiek un tad meegjinaat mainiities vai iet b/d Bolderaajaa un pieprasiit saglabaat rindu Ziepniekkalnaa, pamatojoties uz Bolderaajas b/d vadiitaajas izzinju, ka esat uz laiku pienjemti. teica,ka iedos lapeli,kur raxtiits,ka esam staaveejushi rindaa,un sakaraa ar dziivesvietas mainju mainaas b\d,ka vajadzeetu kaut kaadus ciparus uz priekshu palikt,bet ne jau atkal no jauna staaveet! . |
|
Saulstariņa mamma Skumiigi,ka taada situaacija valstii,ka beerns tiek beernudaarzaa,bez maz kad skolaa jau jaaiet!Murgs
|
|
Vai uz sho jautaajienu ar var kaads atbildeet? Paldies Un kaa ir ar pabalstu,ja staavam no augusta 2007,beerns pieteikts uz 2 gadiem b\d?Kad varu pretendeet,vai deelj mainjas aiziet pa pieskari?
|
|
Meitenes, pastaastiet - a kaa vispaar tiek komplekteetas grupas? skatos esam kopeejaa rindaa ar kaartas nr.45., bet peec dz.gada esam nr. 9. kuram skaitlim man jaapieveersh uzmaniiba? |
|
anna anna |
|
bet tas nekas, ka vinji visis (44 beerni, kuru dzimshanas gads ir no 2007. liidz 2008.) staav rindaa uz 2009.? vienkaarshi - man te viena mamma saka, ka esmu spriecaajusies pa aatru, ka esam 9., jo grupinjas veidojot peec principa - no septembra liidz septembrim dzimushiem beerniem. un taa, kaa mees esam maijaa dzimushi, tad reaali vietu uz 2009.nedabuusim. lasiiju saistoshos noteikumus, taa arii neizpratu peec kaa tad vadaas veidojot grupinju |