Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

B/D darbinieka privilēģija!

mammmmma

Ir doma iet strādāt uz b/d, lai bērns tiek iekšā. Bet vai kamēr strādāju, varam palikt rindā uz b/d. Un kad pienāk mūsu rinda, tad varu vairs nestrādāt!?

Ir kādai pieredze? Kā ir? Vai bez pieredzes nav grūti ar tik daudz bērniem? Man ir augstākā izglītība, bet ne pedagogiskā!

XS

mammmmma
Cik noprotu, Tu gribi strādāt par audzinātāju. Manuprāt tur noteikti vajag pedagoģisko izglītību.

Mazuliite Ruu

Tagad bez ped. izgliitiibas var tik max par aukliiti.

Mana mamma b/d bija nostraadaajusi gandriiz 30 gadus, kad pienjeema to likumu. Liidz ar to naacaas staaties LU, lai dabuutu attieciigu izgliitiibu un vareetu turpinaat darbu.

Cits jautaajums ir vai gribeesi un cik ilgi par 180ls ar savu augstaako izgliitiibu straadaat... (sorry, ja kljuudiijos par dazhiem ls, manai mammai veel nesen taada alga bija.)

Un ja veel ir doma to pedagogjiju studeet, kas prasa liidzekljus.. (valsts jau kko atmaksaa, bet ne visu).

Nē, laikam par adzinātāju tiešām nevaru, ja nav pedagogiskaa izgliitiiba!Vareetu par aulkiiti. Bet vinaam cik saprotu algas ir smiekliigas...

bet vai varu vienblaiciig stradaat un laist beernu b/d un staaveet rindaa, kad pienaaktu kaaarta, je nestraadaatu?

par algaam es to visu loti labi saprotu, bet labāk ir strādāt kaut par kapeikām, nekā vienkārši sēde't mājās un nedarīt neko! Aukles jau ar vairs nav leetas...

mammmmma

Ja tas ko palīdz :)

28. Komplektējot grupas, vadītājs ir tiesīgs ārpus kārtas uzņemt:

28.1. Iestādes darbinieku bērnus uz darbinieka darba tiesisko attiecību laiku;

To es saprotu. Bet vai mans beerns uz to laiku var turpinaat staaveet rindaa???

Mazuliite Ruu

Dūna
sanaak, ka teoreetiski par minimaalo algu straadaat var, beerns b/d tiks, bet ja gribees saglabaat vietu, naaksies straadaat, kameer pabeidz. Un ja piesakaas veel kaads beerninjsh, kam arii vajag b/d... :)

mammmmma
tev pashai ir kaartiigi jaaizdomaa vai vispaar to veelies, jo darbs nav no vieglajiem - visu dienu esi kontaktaa ar diezgan liela skaita beerniem, visu laiku ir troksnis, atbildiiba par uzticeetajiem mazuljiem.. manupraat, lai straadaatu b/d pirmkaart ir ljoti jaamiil beerni, ne tikai saveejie, bet visi! Galu galaa tur tu esi mammas vietaa, mazajam ir jaajuutas droshi, ja gribas vinjam ir jaadod iespeeja paseedeet kleepii, jaasamiiljo..

Nu jā, tas mani mazliet baida, bet esmu nolēmusi pamēģināt, jo domāju, ka man pietiktu gan mīlestības, gan pacietības. Katrā ziņā neesmu no tām, kas sēdēs mājās un nedarīs neko, jo b/d tikt cerības mums nav!

Bet varbūt par auklīti jāsāk strādāt tikai tad, kad bērns jau būs gatavs b/d gājējs, nevis pirms viņš kļuvis par b/d-nieku? Tas tikai ideja -praksē nezinu, kā tas strādā..

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10402737