Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

B/D darbinieka privilēģija!

mammmmma

nu un tad vienlaicīgi sākt vest bērnu un sākt strādāt par auklīti.

nu taada jau ir taa doma, ka vienlaiciigi!

Bet vai kamēr strādāju, varam palikt rindā uz b/d. Re ku tavs teksts, tāpēc jau domāju, ka gribi sākumā sākt strādāt, un tad, kad pienāks rinda, tikai palaist bērnu uz dārziņu.

bet nu ok, varbūt aizej uz noskatīto b/d un parunā. Domāju, ka gandrīz visur auklīšu trūkums ir manāms.

mammmmma
Ko tad tu gribi? Laist bērnu b/d vai rindā stāvēt? ABUS reizē nevar.

Man arī līdzīga situācija, ka esmu gatava iet strādāt ar septembri b/d, lai bērns tiktu b/d.

Man tikai tā atšķirība, ka ir augstākā pedagoģiskā izglītība, gan darba pieredze b/d, skolā. Bet NAV TIEŠI - PIRMSSKOLAS pedagoga izglītība, un tieši ši iemesla dēļ mani neņem strādāt grupa par audzinātāju ar 280Ls algu, bet varu tikai ar par auklīti strādāt ar 160Ls algu. :(

Pagaidām esmu mājsaimniece un aukle savām 2 meitenēm.

Marite

ziimo
kā tad, ja papildus piemācies PIRMSSKOLAS pedagoga izglītība, kamēr pastrādāsi bd? man š''kiet, ka tad drīkstēja par audzīti strādāt :)

Marite

Tās mācības takš maksā krietni vairāk par auklītes algu. kautkur iepriekš tika apspriests, ka ja gadu ir nostrādāts dārziņā, bērnam vieta tiek saglabāta, kad māte no darba dārzā aiziet.

Marite

Tās mācības takš maksā krietni vairāk par auklītes algu
domā? nav jau jāmācās viss no jauna, tik jāpiemācās pirmsskola, der painteresēties, ja šī joma interesē ;) (varbūt pietiek ar 1 semestri?)

papildizglītība par ļaunu nekad nenāk ;)

es dzirdēju, ka 2 gadi jānostrādā bd, lai bērns paliktu grupiņā arī pēc tam. Visvienkāršāk jau iet un aprunāties ar vadītāju konkrētajā dārziņā :)

Šodien runāju ar mūsu bd vadītaju - tur no gada beigām būs vajadzīgas audzinātājas, aukles. Tad būs gatava jaunā piebūve. ( 182. bd).

Man liekas, ka atcēla to noteikumu, ka obligāti vajadzīga ped.izglītība

ZMS:)

Manuprāt noteikumi ir tādi, ka privilēģija ir tikai uz darba attiecību laiku. Ja aizeju, met ārā arī manu bērnu.

Saulstariņa mamma

Es gribu iet strādāt, bet tikai līdz tam laikam, kad mans bērns sagaidītu savu rindu. Tāpēc jau jautāju - vai tajā laikā, kad strādāju, mans bērns var turpināt stāvēt rindā? It kā jau neloģiski sanāk... Bet tad man tiešām jāstrādā līdz tam, kad bērns iet skolā... Diez vai ar to algu būs tā vēlēšanās! Būs jāmeklē citi varianti!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10402737