Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

B/D darbinieka privilēģija!

mammmmma

mammmmma
Ja paņems kā darbinieka bērnu, tad skaitās uzņemts un no rindas laukā. Ja iesi prom - iesiet kopā. Tā nu tas ir.

Man shkjiet, ja ir kaut kaada ped.izgliitiiba, tad b.d. vajag kaut kaadus 72 stundu kursus? Tas nevareetu maxaat bezgala daudz.

Veel. Ja kaada grib iet straadaat bd., tad no savas pieredzes varu patekt, ka ir apmeeram taa: tu visu dienu dzenies pakalj tiem b.d. beenriem, audzinu vinjus, auklee, maaci - straadaa. Un tad tu peec darba gribi nu taa... mazliet atlaist nervus no darba.... bet nevari, jo tev saakas otraa mainja ar saviem beerniem. Vinji grib parunaat, paspeeleeties utt. Un taa tas nebija tikai man. Shito pashu staasta muusu grupinjas aukliite. Pie tam vinjas jaunaakaa meitinja iet tajaa pashaa grupinjaa, kuraa vinja straadaa. Visau laiku beerns karaas brunchos, mamma-mamma, negrib iet uz zaali uz muzikaalo nodarbiibu, negrib iet laukaa utt. Tam ir vajadziigi aarpraatiigaa izmeera nervi, pacietiiba, lai shitaa nonstopaa ar beerniem njemtos. Ja savi beerni vismaz skolas vecumaa, tad var to b.d. iztureet, bet taa... Man TIESHAAM vakaraa vairs nebija speeka un gribeeshanas ar savu beernu njemties, jo visa energjija izlikta tiem citiem beerniem - tu vinjiem aizraadi kaa jaaseezh pie galda, jaatur karote, jaaiet rokas mazgaat, jaagjeerbjas, jaagulj, jaanomierinaas, nav jaatrako, jaakaarto mantas etc. un tad veel vakaraa tev tas pats ar savu beernu... nu ir tas gruuti, ir.

Aktieriem ir augstaaks testosterona liimenis nekaa ministriem.

Silva
Obligāti vajad pirmsskolas izglītību pati eju ar septembri mācīties un reizē strādāšu

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
10402737