BB
izklausās, ka pati esi audzinātāja vai auklīte, tad nu tagad cepies tā arī rodās klačenes, kuras izzīž no pirksta kautko! Ne aukīte, ne arī audzinātāja es neesmu!!! Esmu vienkārši divu bērnudārznieku mamma, kura nedēļu dzīvojās kopā ar bērniem grupiņā, lai tie pierastu pie dārziņā un redzēja, ka tas nav viegls darbs un, ka vecāki jau pārāk brauc virsū tām audzinātājām! Protams, ka arī man ir 101 iemesla, lai uzbraukt audzinatājām, bet tāpēc ir mēle, lai aiziet un noskaodrot sutuāciju, pirms rakstīt kādas tās audzinātājas ir monstri. Otru pusi arī būtu prātīgi uzklausīt pirms izdarīt secinājumus.
hmm, vai, tad tik daudz žults manā rakstītajā
Mērķis bija likt vecākiem aizdomāties, vai nav daļēji arī viņu vaina taja visa situācijā. Jo teiksim, mani bērnus kautkā nebar, bet ir vecaki, kuri sūdzās, ka viņu bērnu tik lama un lamā. Bet zinot to bērnu nav brīnums, jo visiem sit, ņem mantas nost. Vai, tad ta ir audzinataju vaina, ka bērns neaudzinats un audzinatajai visa uzmanība jāvelta tam aktīvajam, lai nepārsit kadam galvu. Un, ja parsitīs, tad audzinataja būs vainīga, ka neskatijās. Bet saknes meklejamas ne jau audzinatajā.
Vispār situācijas ir dažādas, tāpēc dārgās mamītes nu mēģinat izvērtēt objektīvi, nevis atrast uz , kā bumbiņas uzvelt.
Ir vecāki, kas mūždien piekasās, ka zekjubikses otrādi vai puņķis karājās. Mums teiksim ir noteikumi, kuros rakstīts, ka bērnu ar iesnām vispar nevar vest uz dārzīnu, paši vecāki parakstās pie tiem noteikumiem, bet pretenzijas ceļ, ka nenoslauka punķi audzinātāja. Kur loģika. Es vienmēr piebāzu bilnas kabatas ar salvetēm un priecājos,ka audzinātajas nedzen mājās ar puņķiem.
nese
Nav, nav tik traki, viņi pietiekoši pa dienu izrunājas un izklaigājas, jo man no grupiņas iziešanas galva dulla bija. Kautkā neticās, ka visi neviena varda nesaka. Varbūt vienkārši kāds parak jau aizravās ar runāšanu. Tu biji blakus? Varbūt man nav taisnība, jo ne vienmēr dzirdētais atbilst redzētajam.