Nesekoju liidzi atsauksmeem par sho daarzinju, jo mums vadiitaaja skaidri un gaishi pateica, ka mees tur netiksim, bet nu bij zvans, ka rudneii tiekam (beernam tad buus 3gadi). Atminos pirms laicinja lasiijusi atsauksmes par sho daarzinju un taas nebij visai labas, jo tur gaajushi kaut kaadi tiesu darbi par zemi un neesot bijis pietiekami daudz vietas rotalju laukumam. Arii par audzinaataajaam bij ne visai atsauksmes. Sakiet, vai pa sho laiku ir kaut kas mainiijies? Varbuut mums tomeer gaidiit rindu otraa (tas kas blakus - 61. daarzinjaa) ? Nevaru izlemt ko dariit. It kaa pa telefonu atbildeeju, ka mees iesim, jo daarzinjsh buutu ljoti nepiecieshams, bet veel neesmu iesniegusi taas med. lapas un neesmu iisti izleemusi. Veel jau vinji mani nemetiis aaraa no rindas tai otraa daarzinjaa, vai ne?
106. b/d - vai nebij tur kaut kaadas probleemas?
jazzmine
|
|
jazzmine 106. b/d tas ir tas, kas uz Ūnijas ielas? Ja tas ir tas, tad tas ir labs dārziņš. Cik zinu, tad samazināja teiritoriju b/d spēļu laukumam, jo viens uzcēla privātmāju pie paša b/d un "atņēmis" arī b/d teritoriju, iegādājoties daļu b/d zemes. Tas varētu būt sakarā ar tevis minēto tiesāšanos. Mēs dzīvojam tieši pretim 61. b/d, žēl, ka tur nevaram tikt, vai arī 106. |
|
jazzmine teiritoriju b/d spēļu laukumam, jo viens uzcēla privātmāju pie paša b/d un "atņēmis" arī b/d teritoriju, iegādājoties daļu b/d zemes. Tas varētu būt sakarā ar tevis minēto tiesāšanos Šajā pat sakarā jāsaka, ka ne katrai grupiņai ir savs āra laukums - līdz ar to vienā laukumā var atrasties divas grupiņas vienlaicīgi. Ja esat 3gadnieki, tad, iespējams, būsiet mana bērna tagadējā grupiņā (manējam šogad izlaidums). Auklīte superīga, audzinātāja (jā, jā, šobrīd tikai viena) - īpatnējs cilvēks, bet ir ok. |
|
vari šeit vēl palasīties http://www.calis.lv/aprunasimies/forums/thread.php?id=10142096#page-1 |
|
Karolīna Paldies, meitenes. Palasiijos to linku un taas atsauksmes nav jau diezko par to 106-o. Bet nu laikam jau nedriikst atteikties, kas zin, kad veel dabuusim vietu, un vai vispaar dabuusim tai 61.-ajaa. Un kas zin kaada audzinaataaja gadiisies tur. Man tik tas beerns taads ljoti juutiigs, taapeec biki satraucos, bet varbuut viss buus labi. |
|
jazzmine Galvenais- pati nesatraucies, tad mazais arī nesatrauksies. |
|
Karolīna Simpātiska sieviete bez kaitīgiem ieradumiem – nepīpēju, nedzeru, nevazājos apkārt un nestrādāju
|
|
īsti nav skaidrs vai tad jazzmine priecājies, ka tavs bērniņs tiks b/d vai nē? Un ja pvisam godīgi tad nav ko iet uz to b/d, ja jau tagad tu meklē visādas negācijas, labāk atdod rindu nākošajam bērnam, viņa vēcāki droši vien to spēs novērtēt, ka tiek b/d. Zinu rindas ir ārkārtīgi garas, paši esam ne tuvu vidam. |
|
zzbiedre Daļēji jau tev taisnība par to nepriecāšanos. Man vnk no bērnības nāk līdzi drūms mākonis atmiņās par bērnudārzu, loģiski domās neko tādu negribētu, lai piedzīvo arī mans bērns. Bet par tikšanu dārziņā tomēr priecājos, jo man puncī jau otrs, dārziņš būtu labs palīgs ikdienas rūpēs. Zinu, ka jāsaņemas un jātic, ka šodien dārziņos viss ir savādāk un bērnam ļoti nepieciešama citu bērnu sabiedrība. Es ceru, ka viss būs labi, un ka mums paveiksies ar audzinātāju un bērns iedzīvosies dārziņā un viņam patiks. Tik gribējās dzirdēt labas atsauksmes arī - kā saka sirdsmieram, jo atteikties no dārziņa netaisos. |