Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Rati dāvanai

Forsitija

Vel jau pētīju arī ratus bez autobeņķa, http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=531&%3CosCsid%3E cena arī - 192 Ls

šie ratiņi man atgādina zārku

Esmu jauna un kaut cik stilīga!

Man ir quinny buzz,bet pirmais variants man labāk patika,un tavi izbrāķētie arī..un ja man nebūtu naudas,ņemtu,ko man dotu,kaut vai pēc neilga laika smukus sporta ratus paprasītu,ja vēlas pirkt!

Un nesūdzētos,ja būtu ļoti stilīgi un lietoti(čeku nevienam jau nav jārāda)

Glamurnaja Gloria

cinjaks
Tie tak bugaboo cameleon koopija. Taa neko simpaatiski, tiiri vizuaali shie man patika labaak kaa autoores pirmais variants, funkcijas gan nepeetiiju. Zaarka efektu dod melnaa kraasa, bet tas varbuut ir labojams, nepeetiiju.

Tie tak bugaboo cameleon koopija.

Ooo, esmu redzējusi bildēs šitos, bet nebij ienācis prātā salīdzināt (man laikam vienvirziena redze - redzu tikai to, ko esmu ieraudzījusi). Tad jau šitā poļu lapa ir pilna ar lētiem, stilīgiem, nedārgiem ratiem (lasi - kopijām). Nu vienu gan zinu noteikti - poļu kvalitāte nav tā sliktākā. Spriežu pēc saviem ratiem (kuri, iespējams, arī ir kaut kam kopija)

pax vobiscum!

Glamurnaja Gloria

Man nav nekas pret kopijaam.

Papildināts 25.06.2009 12:21:47:

Ieskatiijos veelreiz tajaa lapinjaa. Sakaas paardodam 2009 maxi cosi muru, bet bildees redzamaa ir ieprieksheejais modelis, 2009 modelim nav lodzinju, varbuut ir veel kaadas atshkjiriibas, nezinu.

Papildināts 25.06.2009 12:25:31:

Ahh, ir gan shiem bilde arii ar 2009 muru. :)

Forsitija

sakiet, ludzu, vai jus sutijat ratinus no internet veikala bobowozki.pl?? loti gribetu dzirdet atsauksmes par so internet veikalu, jo ari noskatiju ratus. cik atri vini atsuta preci? vai viegli pasutit? kada veida var maksat?

jau ieprieks liels paldies!

sakiet, ludzu, vai jus sutijat ratinus no internet veikala bobowozki.pl?? loti gribetu dzirdet atsauksmes par so internet veikalu, jo ari noskatiju ratus. cik atri vini atsuta preci? vai viegli pasutit? kada veida var maksat?

Es pirku Polija, taisni no veikala, pat nezinu vai sūta uz LV (bet laikam jau par naudu visu izdarīs).

Pieņemu, ka nebūs sliktāk kā pirkt kāda LV i-neta veikalā.

pax vobiscum!

Forsitija

Liels paldies, ka atbildejat!!!

Aizsutiju e pastu uz so veikalu - ratu piegade man izmaksas apmeram 64 Ls. Tad nu liekas, ka biskin par daudz..

Var but varat, ludzu, pateikt kura pilseta jus pirkat? jo skatijos viniem ir dazi veikali. Vai veikala uz vietas ir visi ratini vai jus ieprieks kaut ka sarunajat?

viirasieva

Fresa

Paskaties šajā poļu i-veikalā. Tur ratu sortiments līdzīgs. Piegāde uz Latviju rakstīts, ka 10Ls. Ir doma no turienes sūtīt, bet raxtijusi viņiem vēl neesmu, man vēl šobrīd nevajag. Vari aizrakstīt viņiem paprasīt precīzāk. Ja ko uzzināsi, dod ziņu.

Fresa

84-230 Rumia / Gdynia, šite arī pirku

pax vobiscum!

viirasieva
Forsitija

paldies par informaciju.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
13358806