Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

vistas fileja

molekula3

iesakiet kadu edienu. domaju, ka piedevas bus risi. mes vistu loti reti kad edam,un vistas fileju gandriz nemaz. varbut kadu merciti es varu izsmoret no vistas filejas. un kadi salati labak iet klat? vai der kapostu burkanu salati ar ellu?



bļaustīgais kaķis

Es sagriežu vistu mazos gabaliņos, sacepu ar kariju.

Tad izvāru rīsus (vēlams brūnos) un samaisu visu uz pannas kopā ar Spilvas saldskābo mērci. Tā kā man mērcē vienmēr liekas par maz ananāsu un par maz paprikas, tad bieži vien piepērku klāt konservēto ananāsu burciņu un reizam arī marinētas paprikas burciņu un papildinu ar tiem.

Sanāk superīgs saldskābais plovs.

Sagriež vistas fileju gabaliņos, sacept. Tai pievieno kariju un saldo krējumu

kristel

tradiconāli griežu gabaliņos, cepu, ar sīpoliem, sāli, pipariem, tad var taisīt saldā krējuma mērcē.

var taisīt karija mērci.

vakar taisīju - vista, tomāts bez mizas, sīpols, tad kad jau gandrīz gatavs, tad klāt liku pārs karotes tomātu mērci un pārs karotes skābo krējumu.

var vistas fileju vienkārši cept. vai vistas fileja pildīta ar sieru.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)


apcep vistas fileju ar kariju un sālīti, noņem no pannas. pannu nemazgā bet uz tās apcep sīpolis (ripiņās), burkānus (uz rupjās dārzeņu rīves sarīvētus), papriku (salmiņos), piliek sojas mērci. tad pievieno ananasus (var gan svaigus, gan no konserviem, gardak gan ja svaigi) un iepriekš apcepto vistu un pasautē. ja esat kečupu cienītāji var pielikt kečupu, bet ja ne var arī bez tā. izvāra rīsus, kārto uz šķīvja un pa vidu kā rīsu saliņā liek šo sacepumu. gn mani mājinieki, gan viesi ir slavējuši....

kristel

ā atcerējos, vēl man garšo vista medus mērcē, - bet ja reti vistu ēd, var arī nesmeķēt.

daudz par vistas fileju. varbūt kāda recepte iepatīkas.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

Man mīļakais ēdiens:

Fistas fileju sagriež kubiņos un apcep, pievieno klāt ķuplociņu, daudz garšvielas un kariju, tad pievienoju klāt smalki sagrieztu papriku un pasutinu nedaudz, kad vista mīksta lieku klāt vārītos rīsus un kukurūzu(no bundžinas) un visu samaisu. Pamēģini, vienmēr visiem ir garšojis :D

manam vīrietim aizgāja šitā:

filejas gabaliņus apcepu plus bik karijs, pēc tam katla iekšā ar ananāsiem, saldo krējumu un olas dzeltenumu

bet pats galvenais laikam bija rīsi: uzvārīju un uz pannas ar biku šampinjoniem, biku rozīnes, biku saulespuķu sēklas un burkāns gabaliņos, lai vēl biku kraukšķīgs :)

mmmmmmm, šodien laikam atkal būs jāuztaisa :)

vistas fileju sagriež gabaliņos, apcep ar šampinjoniem un beigās aplej ar saldo krējumu!


Vistas fileju paargriezh shkjeerseniski un piepilda ar Philadelphia, kuram klaat baziliks. Tad pildiito fileju aptin ar kuupinaata bekona shkjeeliiteem un cepeshkraasnii cep apm 30 min.

Vistas fileju sagriezh mazos gabalinjos, iemarinee sojas meerces un saldaas chilli meerces maisiijumaa. Tad ver vistu pamiishus ar kjirshtomaatiem un cukini shkjeeliiteem uz irbuliisha un grillee vai cep.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
14052884