Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

vistas fileja

molekula3

Murrrkšķis

es sagriezto vistas fileju vienmēr sacepu par daudz, sanāk sausa un cieta. nesaprotu, vai viņa jēla no uguns jārauj nost? cik ilgi jūs cepat?

Papildināts 30.09.2009 13:59:32:

upd. jā, un pamēģiniet to asinsgrupa ieteikto fileju sagriež gabaliņos, apcep ar šampinjoniem un beigās aplej ar saldo krējumu, tikai tur ēdot jāuzmanās netīšām mēli neierīt :):)


Mani mīļākie..

Apcepta vistas fileja, sagriezta gabaliņos palielos..ar garšvielām( reizēm pietiek tikai ar sāli.pipariem),ņemu ķīnas kāpostus, sagriežu, pielieku klāt vistas fileju sacepto, klāt vēl kādu tomātiņu, parmezāna sieru 'un majonēzi.. siekalas satecēja...


pasmaidi un labāk jutīsies:hi::yes:

Viselementārākais veids kā pagatavot vistas fileju - sagriež gabaliņos (dikti mazos nē), sajauc kopā ar medu un sojas mērci. Tādu patur kādu pusstundiņu, tad apcep vistu drusciņ. Beigās pieliek krējumu un pāri palikušo solju ar medu - pāris minūtes pasautē. šitāda vista pati uz mēles izkūst...

Sagriež fileju gabaliņos, pieliek majonēzi (ne visu paciņu, tā, lai visi gabaliņi apņemti) un patur apmēram pusstundu. Pa to laiku sagriež gabaliņos sieru, tomātus, pieliek klāt pie filejas gabaliņiem. Pieliek 1 vai 2 olas, piegriež kādu dillīti, pieber piparus. Visu samaisa, veido kotletītes un cep. Ļoti garšīgas. :)


http://www.akusherstvo.ru/lines/lineika/161871.gif

Paldies meitenes par receptem, super, visu gribas izmeginat, kaut gan neesmu ipass vistas galas fans.

lienite007

nolemu izmeginat Tavu recepti, bet aizmirsu nopirkt papriku :( toties ma ir kecupa vietaa kinas saldskaba merce ar ananasiem. jacer, ka kompensesies :)


VinnijsRūks

Ļoti vienkārša recepte - vistas filejas kotletītes. Vai varbūt pankūkas? Sagriež fileju mazos kubiņos, pieliek 1 olu, sāli, garšvielas pēc patikas, samaisa un liek ar karoti uz sakarsētas pannas eļļā pankūciņas. Cep no abām pusēm, kamēr gatavas.

minkasi

Es sagriežu vistu gabalinjos (strēmelītēs), pielieku puravu sasmalcinātu, uzberu sālīti, piparinju un nedaudz apcepu, tad pieleju pāris ēdamkarotes sarkanvīna un sutinu zem vāka, kamer gaļa gatava (fileja gatavojas loti ātri), tad pieleju 200 ml 10 % kafijas krējuma, uzkarsēju un gatavs :)


Blond, very Blond!!!

es te pagājušo nedēļu uztaisīju vistas filejas gabaliņus iekš kokosriekstu piena


Labākais veids, lai gūtu panākumus, ir klausīt padomiem, kurus pats dod citiem.

Ja jūs domājat, ka ar saldo krējumu un kariju ir gardi, iesaku no visas sirds nopirkt bundžu ar KOKOSA PIENU (ne ūdeni, bet tieši pienu).
Pie karija tā arī ir īsta recepte, nevis izmantojot to jau sen apnikušo(man , piem.) saldo krējumu.
Recepte:
Sagriež fileju , apcep ar sīpoliem, kukurūzu(no bundžas, nolejot ūdeni), šampinjoniem, kariju...nu, visiem dārzeņiem, kas pa prātam. Virsū lej kokosa pienu un pasautē(kamēr piens uzmet burbuli).
Šeit nu gan var norīt mēli.
Tieši šo pašu recepti var izmantot arī taisot zivi. Tikai un viss otrādi...sacep dārzeņus, pa virsu zivs fileju(zivs ātri izjūk), pasautē bikiņ un virsū kokosa pienu!!!!
Taizemieši būs ļoti priecīgi,ka arī pie mums tiek likta lietā viņu virtuve. Voila!


What is right for one soul may not be right for another.It may mean having to stand on your own and do something strange in the eyes of others. 


lilolil

Mums ģimenē ir 3 iecienītas vistas filejas receptes:

1) Maigā vista – sagriež vistas fileju, tad apcep, pēc tam pievieno sagrieztus šampinjonus…visu cep…pēc tam pievieno garšvielas, saldo krējumu un dzintara kausēto sieru…pacep un ir gatavs. Kā piedevas ēdam klāt makaronu

2) Asā vista – apcep sagrieztus vistas gabaliņus, tad pievieno aso čillī mērci ar nedaudz ūdeni (vai esam variējuši ar veikalos nopērkamajām speciālajām mērcēm – tādas ar zilu drakoniņu virsū). Kā piedevas ēdam rīsus

3) Vistas salāti ar kariju – apcep vistas gabaliņus, pievieno karija pulveri, Sagriež tomātus, gurķus, papriku un saplucina iceberg kāpostu. Saliek visu kopā ar vistiņu un pievieno karija mērci!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
14052884