Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

°°° MĀRUPE un JAUNMĀRUPE °°° liekam jaunu bildi iekšā :-)

guguu

Turpinam te

ilzemuc

When you can live forever, what do you live for ?

Es vispār gribu jums uzjautāt, kur jūs Mārupē ārstējat savus bērnus? Kur ir kāda ārsta prakse? Un kādi tur dakteri. Mēs kā pārcēlāmies uz Mārupi jau gadus 5/6 atpakaļ, tā es arī paliku pie savas dakteres Zolitūdē. Diezgan jau neērti, mājas vizīti ja vajag, tad braucam viņai pakaļ, vedam, tad atpakaļ. Bet pēdējā laikā vairs ar īsti viņa negrib tā braukt.

It kā jau daktere ir ok, abus manus bērnus zin no dzimšanas.

Domāju vai ir varbūt vērts pāriet šeit pie kāda. Bat neesmu arī tā nopietni meklējusi neko. Šeit ir kaut kādi dežūrārsti, piem. sestdienās, svētdienās ja vajag?

sveiciens.

nju, ir kaada atsaksme par " Zeltritiem". kads ir sacis iet?

Ms.Sofija
Mēs ejam 3 gadnieku grupā Kopumā ir Ok (gadās kāzusi ar drēbēm, ģērbšanos), bet audzītes, lai arī gados jaunos, ir patīkamas, ēdināšana normāla - mans puisis ēd, guļ un ar prieku iet uz b/d

Protams reizēm saskums un gadās arī kāds kašķis, bet tas ir pārejoši

Tevi, kas konkrēti interesētu ?

Zyza
sveika,

grupas pilnas? pa vasaru visi laiž? braucu garām, skatījos, ka tikai vienā telpā rullo žalūzijas līdz galam bija nolaistas lejā. kā ar ārā iešanu? izskatās, ka tur visi tusējas pa vienu pagalmu, nekas nav nodalīts, kā citos dārziņos.

vai ir jau bijusi kāda sapulce, kādas nodarbības ir par maksu? cik sanāk maksāt par ēdināšanu?

Piedod, dikti daudz jautājumu

Ms.Sofija

Domāju, ka grupas ir nokomplektētas, jo rinda ir lielāka nekā vietu skaits.

Mēs laižam jau no 1. jūnija ( citi pievienojas pamazām) Bet pārsvarā grupiņās būs pa 16 bērniem - sadalīti pēc dzimšanas laika - aptuveni viena vecuma bērni

Žalūzijas ir nolaistas pusdienslaika miedziņa laikā no 13-15 Grupiņas gaišas, sanāk visa rīta saulīte, bet ne karstā pusdienslaika, novakarē spēļu laukums ir nosacītā ēnā ;)

Ārā iet rīta pusē ap 11 un vakarā ap 17 (atkarībā no laika apstākļiem) Bet jā visi pa vienu lielu laukumu, dalīti sanāk vienīgi pa vecuma grupām 3 un 5 gadnieki atsevišķos laikos

Ēdināšana notiek vienā lielā zālē arī pa vecuma grupām- ēdienkarte normāla ( maksa 2 ls dienā par 3reizēju ēdināšanu)

Lielā sapulce būs Septembrī un nodarbības arī no rudens

Vai būs kādas papildus pa maksu vēl nezinu.

Šobrīd jāmaksā tikai par ēdināšanu + uz rudens pusi būs jāiegādājas materiāli ar, ko darboties grupiņā - zīmuļi, papīrs utt

Cik tev vecs mazulis ?

Lola11

Mēs vedam savējo pie dr. Zēģeles uz Āgenskalnu netālu no Āgenskalna tirgus, Mārupes iekā. Mazo jau kopš dzimšanas pārzina (tagad mums ir 1.8 gadi).

Esam apmierinātas, mājas vizītes 15 Ls. Arī pa mobilo sazvanāma, atsaucīga.

Zyza
manai pašlaik 3.8 gadiņi, uzrakstīju, ka no 1.septembra gribētu laist nevis tagad, man teica, ka zvanīs jūnijā par līgumu, bet nezvana vēl, tāpēc arī ir 101 jautājums

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
16213050