Negribu barot ar krūti - kā?

sX

Slēdza sX: "Ieteikumi ir, diskusija lieka :) Paldies!".

Lūdzu nesāciet moralizēt, bet man vajadzētu padomu, kā nebarot ar krūti jau no paša sākuma jeb kā simulēt piena neesamību. Negribu barot, bet zinu, ka mani uz to spiedīs :(

Khe, atradi gan vietu kur pajautāt.. Te Tevi apēdīs bez sāls :)

Tu satraucies par dzemdību nodalju vai par spiedienu mājās, no radu puses?

Slimnīcā vēl lāgā nekāda piena Tev nebūs.

Mājās, ja esi viena - nu kurš Tevi izkontrolēs, kā tieši Tu liec bēbi pie pupa, cik pareizi, cik bieži utml?

Taču īsti nesaprotu, kāpēc nevēlies šito opciju - tas taču ir tik ērti, čik, čik un bērns paēdis? Varbūt Tev tas padosies eleganti, bez sāpošiem krūšu galiem un citiem kreņķiem? Aizspriedumi vai kompleksi?

Mēs noteikti esam stiprākas, nekā domājam!

sX

sākumā nevis liec bērnu pie krūts, nepaspēs pat sarasties tais 3 dienās, ja paspēs, mazliet atsslauc, bet pārējam ļauj ''sadegt'' i viss, bet nopērc labu maisījumu zīdanim jau uz dznamu un to arī dod, dozējot pēc ārsta norādījumiem, un viss, mājās turpini, kādas problēmas, nesaprotu, ja gribas atbalstu par to, ka nebarosi, to gan nemeklē, tā pašas darīšana.

Slaucu pienu lidz 3. menesiem. Velak pargaju uz maksligo, virs bija pret un vecaki - es teicu lai tad baro pasi.

Slimnica piens bija un neviens neko nespiez. Es slaucu pienu, bet man pazina ar kuru sapazinamies pienemsanas laika - baroja maksligi.

Papildināts 27.06.2010 20:11:43:

Ka stimulet piena neesamibu - nebarot mazo ar kruti un viss piens pats pazud.

Papildināts 27.06.2010 20:14:21:

Tad padoma kadu maisijumu dosi mazajam. Palasi info. Es baroju ar SIMILAC - jo bernam nebija nekadas alergijas uz to. Man bija keizars un bernu atveda tikai nakosaja diena - slimnica vinu baroja to laiku maksligi - neviens mani nespeida tur uzreiz pupoties.

Lilita

politiska

SOSO

Man visa grūtniecība ir viens milzu psiholoģisks/fizisks diskomforts, un doma par zīdīšanu vien uzdzen drebuļus. Taču spiediens būs gan slimnīcā (Bulduri), gan mājās - tā vienkārši nelikt bērnu pie krūts nevarēšu un arī maisījums atklāti nebūs opcija. Man laikam ir pirmsdzemdību depresija - totāls izmisums

Mainīja sX, 27.06.2010 20:15:46

sX

Man laikam ir pirmsdzemdību depresija - totāls izmisums

Neignorē to - joz pie psihologa! Kad būs bērns, būs grūtāk. Psihologs Tev nekad nespiedīs zīdīt bērnu :) Viņš palīdzēs Tev uzveikt depresiju.

Man diskonfortu izraisa process kruts zidisana, tapec slaucu pienu. Man bija milzum depresija, kamer baroju mazo ar savu pienu - visus ienidu, kad partraucu barosanu - ta nomierinajos.

Divaini Jus cilvecini - mani neviens neko nevaretu piespiest darit, ne virs, ne arsts...utt. Es vaditos pec savam sajutam. Varbut paries depresija un viss bus ok!

SOSO

Jā, varbūt pāries - nezinu, bet man vajag atkāpšanās ceļu, iztiekot bez paskaidrojumiem un diskusijām

Bet, ko tu jūti pret bērniņu?

Ja ar to ar nav labi.. tad tiešām.. labāk meklēt psiholoģisku palīdzību.

Pēc dzemdībām tāpat nebūs viegli..

mirx

Es ļoti gribu mazo - par to nav nekādu šaubu. Runa ir tikai par to, ka gribu likt punktu visām ar grūtniecību saistītajām fizioloģiskajām padarīšanām un būt cilvēks - parastais.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
16320216