|
Sveikas,gribēju pajautāt,vai kādā zin kādas kancelejas preces ir jāpērk pirmklasniekam.Man ir saraksts tikai ar darba burtnīcām,bet vel taču ir citas lietas kas ir jāiegādājas.Cik daudz un kādas?
|
|
Lapsēns
21.07.2010, 09:09
beibe viņiem mājas lapā ir e-pats, kur var uzdot visus neskaidros jautājumus. Man arī pirmklasnieks ies ZVG. Rs gan domāju iepirkt rakstāmos, zīmēšanas papīru pēc saviem ieskatiem un tad jau piekoriģēs, ja vajadzēs.
|
|
Kaapurs
26.07.2010, 22:46
Lapsēns beibe jums lielajā pirmklasnieku vecāku sapulcē neiedeva sarakstu, kas nepieciešams vizuālajā mākslā un rokdarbos? cik nu mani atmiņa neviļ, tad vajadzēja krāsaino papīru, krāsaino kartonu, akvareļu papīru A2, A3 un A4, krāsu zīmuļus, plastilīnu, krītiņus (bija pat noradīta vēlamā firma, tagad neatceros, veidojamos kociņus un dēlīti, visādus dabas materiālus (kastaņi, zīles, utml.), guaša krāsas, sutažu, dzijas kamoliņus, lokāmās stieplītes. vispār jau skolotājas vismaz nedēlu iepriekš pasaka, kas būs vajadzīgs, tā kā var paspēt nopirkt mācību gada laikā. galvenais, iesākumam papīru un zīmuļus iegādāties, jo pirmajā nedēļā tos vajadzēja gandrīz katrā mācību priekšmetā.
|
|
Lapsēns
27.07.2010, 13:19
Kaapurs vecāku sapulcē nedeva tādu sarakstu, teica, ka visa info ir mājas lapā, bet tur ir tikai grāmatu un darba burtnīcu saraksts.
|
|
Kaapurs
28.07.2010, 16:26
Lapsēns skaidrs, mums - pagājušā gada pirmklasnieku vecākiem - bija tāds saraksts. parakājos pa meitas skolas piederumu plauktu un atklāju, ka bez iepriekšminētā vēl bija vajadzīgi mulinē diegi un adata ar lielu aci, kā arī krāsu jaucamā palete. eļļas krītiņu vēlamā firma ir Pentel. starp citu, vai jau zināt, kurā klasē un pie kuras audzinātājas būsiet?
|
|
Lapsēns
29.07.2010, 11:12
Kaapurs paldies par info, man jau arī gribās visu laicīgi sarūpēt, lai nav jāstāv baisajās rindās grāmatnīcās skolas sākumā.
Nē, mums teica, ka pa klasēm sadalīs augusta beigās, (kad no atvaļinājuma atgriezīsies mācību daļa) jāseko līdz info mājas lapā.
Kādas vispār atsauksmes par pirmajām klasītēm, kādi ir priekšmetu skolotāji, dikti interesē (tur jau kā izrādās katru priekšmetu cits skolotājs māca). Papildināts 29.07.2010 11:14:21: kas ir veidojamie kociņi?
|
|
Kaapurs
02.08.2010, 16:00
Lapsēns veidojamie kociņi ir nopērkami stendā pie plastilīniem - manējai ir ar koka rokturiem, bet gali atšķirīgi - ar tiem var nogriezt, izspiest plastilīnu. gan jau pārdevēja zinās, ja jautāsi.
par klases audzinātājām man ir grūti teikt. zinu, ka vienu pirmo audzinās mūzikas skolotāja Aija, stingra, bet ļoti jauka. meita gāja pie viņas arī uz muzikālo teātri. ja godīgi, tad meitas klasei ar pirmo audzinātāju nepaveicās, dabūjām nomainīt, tagad ir O.K. jā, tā iznāk, ka gandrīz katru priekšmetu māca cita skolotāja, viena ir tikai sociālajām zinībām, ētikai un mājturībai. vēl var iekrist viena skolotāja latviešu valodai un matemātikai.
|
|
El milagro
02.08.2010, 18:04
beibe Lapsēns Piesakos - manējais arī uz ZVĢ. Iesim augusta beigās uz skolu, lai uzzinātu, kurā klasē tiek.
|
|
Lapsēns
02.08.2010, 19:46
El milagro Sadal'ijums pa klas'em b'u'sot atrodams m'ajaslapa, nav speci'ali j'aiet.
(garumziimes pazuda)
Kaapurs
meitas klasei ar pirmo audzinātāju nepaveicās, dabūjām nomainīt
Kaa tas notiek, juus nomainiijaat kasi?
|
|
Kaapurs
02.08.2010, 20:02
Lapsēns nē, mēs nomainījām audzinātāju. negribas jau vairs atcerēties, bet pusgada laikā bija ļoooti daudz sakrājies dažādu iemeslu, kādēļ apmēram pusklases vecāku bija pamatoti iebildumi, ka konkr''etā skolotāja turpina audzināt mūsu bērnus. tad nu sekoja iesniegums direktorei, puņķi, asaras, strīdi, bet bērniem tagad ir audzinātāja, kura vismaz regulāri sazinās ar vecākiem, informē par notiekošo, nevis tikai atrunājas, ka ''tas nav svarīgi''.
|