Kirus
Labdien!
Lūdzu atsūtiet info uz fiz.maksatnespeja@inbox.lv, ja vēl ir aktuāli.
Kirus Lūdzu atsūtiet info uz fiz.maksatnespeja@inbox.lv, ja vēl ir aktuāli. |
|
|
|
Sveiciens! Vai kādam ir pieejams saistību dzēšanas plāna paraugs? Internetā, cik skatos, ir iekš atlants.lv - https://www.atlants.lv/paraugs/fiziskas-personas-maksatnespejas-procesa-saistibu-/374777/ bet nu tas, ka 2013 gads... Varbūt vēl kaut kut var apskatīties un pats to saturu uzrakstīt? |
|
![]() |
Labdien.varbut kads sadarbojas ar sia LNI par maksatnespeju un var iedot rekomendacijas? Majas lapas adrese ir www.jbmnj.lv |
Taalo |
|
Sveiki! Jautājums tiem, kas izgājuši šo procesu...Kādus pierādījumus iesniedzāt par nenomaksātiem kredītiem? Pieprasījāt oficiālas izziņas no kreditoriem, jeb varbūt pietiek ar atgādinājumu vēstulēm, kredītu līgumiem, pieprasījumiem e-pastā? Par ZTI skaidrs, tur vienkārši, bet, piemēram, tie piedziņas kantori- Gelvora vai Intrum? Ir pa pastu regulāri sūtītās tās svītrainās atgādinājuma vēstules,redzu info elektroniskā veidā mājas lapās...Vai ar to pietiks? |
|
Positivus456 |
|
Sen te neviens nav rakstījis. Man tāds neskaidrs jautājums par depozīta un nodevu maksājumiem. Ja ir bloķēts bankas konts, kā lai veic samaksas? Protams, esmu lasījusi, ka var pastā to izdarīt, bet tur noteikti sanāk baisa komisijas maksa. Ja es deleģēju savu ģimenes locekli tos maksājumus veikt caur viņa internetbanku? Vai šādu maksājumu ņems pretī, ja maksātājs ir cits? Saprotams, ka maksājuma mērķī tiks norādīti mani dati. Lūdzu uzrakstiet, ja kādam bijusi šāda situācija, vai ir kas vairāk zināms. |
|
Lindelina |
|
Taifuns |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums