Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

fiziskas personas maksātnespēja

riko

Kirus
Labdien!

Lūdzu atsūtiet info uz fiz.maksatnespeja@inbox.lv, ja vēl ir aktuāli.

Labdien!

Esmu izveidojis mājas lapu, kur arī var sūtīt jautājumus.

https://brivsnoparada.lv

Sveiciens! Vai kādam ir pieejams saistību dzēšanas plāna paraugs? Internetā, cik skatos, ir iekš atlants.lv - https://www.atlants.lv/paraugs/fiziskas-personas-maksatnespejas-procesa-saistibu-/374777/ bet nu tas, ka 2013 gads...

Varbūt vēl kaut kut var apskatīties un pats to saturu uzrakstīt?

Rocha

Labdien.varbut kads sadarbojas ar sia LNI par maksatnespeju un var iedot rekomendacijas? Majas lapas adrese ir www.jbmnj.lv

Taalo
Maksājumus var veikt no pasta nodaļas.

Sveiki! Jautājums tiem, kas izgājuši šo procesu...Kādus pierādījumus iesniedzāt par nenomaksātiem kredītiem? Pieprasījāt oficiālas izziņas no kreditoriem, jeb varbūt pietiek ar atgādinājumu vēstulēm, kredītu līgumiem, pieprasījumiem e-pastā? Par ZTI skaidrs, tur vienkārši, bet, piemēram, tie piedziņas kantori- Gelvora vai Intrum? Ir pa pastu regulāri sūtītās tās svītrainās atgādinājuma vēstules,redzu info elektroniskā veidā mājas lapās...Vai ar to pietiks?

Positivus456
Es pievienoju atgādinājuma vēstules, kur var redzēt, ka ir kavēts maksājums un ir iestājies atmaksas termiņš un kavētais parāds ir vismaz 5`000 EUR. Ja ir papildus jautājumi, rakstiet janis@brivsnoparada.lv.

Sen te neviens nav rakstījis. Man tāds neskaidrs jautājums par depozīta un nodevu maksājumiem. Ja ir bloķēts bankas konts, kā lai veic samaksas? Protams, esmu lasījusi, ka var pastā to izdarīt, bet tur noteikti sanāk baisa komisijas maksa. Ja es deleģēju savu ģimenes locekli tos maksājumus veikt caur viņa internetbanku? Vai šādu maksājumu ņems pretī, ja maksātājs ir cits? Saprotams, ka maksājuma mērķī tiks norādīti mani dati. Lūdzu uzrakstiet, ja kādam bijusi šāda situācija, vai ir kas vairāk zināms.

Lindelina
Var darīt kā rakstījāt, samaksāt no citas personas konta, maksājuma mērķī norādot Jūsu vārdu, uzvārdu, personas kodu un, ka maksājums ir depozīts par maksātnespējas procesa uzsāksanu.

Taifuns
Help! Tikko atnāca tiesneša lēmums par atteikšanos uzsākt maksātnespējas procesu, jo depozīts ir iemaksāts no citas personas konta. Lēmumu var pārsūdzēt iesniedzot blakus sūdzību 10 dienu laikā. Ko darīt? Ja nebūtu man savs konts bloķēts, protams ,maksātu no sava konta. Tagad sanāca,ka sakrāto naudu atdevu ģimenes loceklim, kurš samaksāja no sava konta. Vai kādam arī tā ir bijis, ka atsaka? Kā uzrakstīt to blakus sūdzību? Ja sniegšu par jaunu iesniegumu, samaksājot tai pašā Latvijas Pastā, vai ņems pretī, ja tikko atteikts? Kaut kāds murgs...

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18126996