Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Dzemdības mājās

serena26

Paldies par ieteikumiem, ņemšu tos vērā un nākamnedēļ jau pierakstīšos vizītē pie vecmātes.

Melisa
Paldies par apsveikumu! Taisnība jau Tev ir, ka vajag Aprīļa lapiņā paziņot savus jaunumus. Drīzumā labošos. Gribu sagaidīt otro USG un tad.
Esmu izlasījusi simtiem rakstu, interviju ar vecmātēm. Kad redzēju video interviju ar Rudīti, uzreiz sapratu, ka esmu atradusi īsto, SAVU vecmāti. Viņa runā man saprotamā valodā, tā teikt. Ceru uz tikpat labu iepazīšanās vizīti.

Melisa

adataste
Kad redzēju video interviju ar Rudīti, uzreiz sapratu, ka esmu atradusi īsto, SAVU vecmāti. Tad lai arī nemainās šī sajūta! Par Rudīti kā vecmāti nevaru teikt neko sliktu.

orchid

adataste
Es gāju kādā 30 nedēļā ar pirmo. Pie Astrīdas, bet bijām jau pazīstamas, tāpēc neprasījās vairāk, bet sanāca beigās vēl iet toņus mērīt. Protams arī ka jāiet abiem kopā ar vīru, lai arī viņš var uzdot savus jautājumus un kliedēt kādas bažas vai neskaidrības. Atkarīgs cik vēlies naudiņas atvēlēt šim visam, jo drošvien, kā kura vecmāte, bet gribēs tevi vēl redzēt ik pa kādām 4 ned. Jāieskaita vēl tā mājvizīte, kas iekļauta cenā, to tad parasti sarunā uz kādu 36-37 nedēļu, pirms dzemdībām lai ir. Zinu ka draudzene tikai kārtīgi izlēma un pie Rudītes bija ap 36 nedēļu.

Forši ka tev būs pirmas mājdzemdības, vai Facebook lapā pievienojies?

Lai forša satikšanās ar Rudīti!

orchid
Paldies!

vai Facebook lapā pievienojies?
Jā, jau pirms kāda laika tur esmu pievienojusies. Vērtīga informācija. Paldies!

maples

adataste

Man ir ļoti līdzīgs dzemdību stāsts Tavējam pirmajam Dzn. Skumji, ka ārsti nesaka skaidri, ko dara un kādas tam būs sekas - normālas dzemdības steidzina, un tad sāpes ir nepanesamas. Es arī šoreiz gribu būt pēc iespējas tālāk no slimnīcām un ārstiem, lai varētu dzemdēt pati, protams, kopā ar uzticamu un pieredzējušu vecmāti, sev drošā un ērtā vidē.

Mammas, atbrīvoju grāmatu plauktus un pārdodu grāmatas, ko lasīju gatavojoties savām mājdzemdībām. Stāvoklis - kā jaunas, tikai šur tur esmu veikusi pasvītrojumus ar pildspalvu. Visas trīs kopā atdošu par 5 eiro (tikšanās klātienē, Teikā vai Rīgas centrā). Ja interesē, lūdzu rakstiet kosolade@gmail.com

"Pregnant Woman's Comfort Book" http://www.amazon.com/Pregnant-Womans-Comfort-Book-Self-Nurturing/dp/0060776722/ref=asap_bc?ie=UTF8

Papildināts 19.04.2015 22:28:

(turpinājums): "Birth matters"

Papildināts 19.04.2015 22:31:

un "Easing Labour Pain"

(pēdējām divām cālis neļauj ievietot linkus; taču pēc nosaukumiem amazonē atradīsiet aprakstus!

Jauku gaidīšanu un dzemdēšanu!!

Grāmatiņas jau aizrunātas, paldies!

MisPiggy

The cure for everything is salt water -

sweat,

tears or

the sea...

Hanita

Informatīvs blogs par dzemdībām, ko raksta pieredzējusi vecmāte, kas atbalsta mājdzemdības: http://midwifethinking.com/

Jūnija sākumā pasaulē skaistās mājdzemdībās sagaidījām savu otro bērniņu! Sagaidījām mazulīti visdrošākajā vietā un veidā, ar vecmātes Rudītes palīdzību. Varu izteikt vislielāko apbrīnu par Rudītes profesionalitāti, zināšanām un cilvēcību! Pateicoties viņai, mans bērniņš piedzima absolūti laimīgs un veselīgs.
Abi mani bērni dzimuši ar nabassaiti vismaz divreiz ap kaklu - mājdzemdībās mazulis piedzima žirgts un mundrs, taču vecākais bērns, piedzimstot slimnīcā (kas pēc daudzu domām ir drošības garants), bija ar komplikācijām, "pateicoties" piedzīvotajai stimulācijai dzemdību laikā (stimulāciju veica, jo dzemdības nebija tik ātras, kā ārsti vēlējās).
Ar piedzīvotajām mājdzemdībām beidzot esmu saņēmusi dziedināšanu savai dvēselei, savai sievietes būtībai, ticību savam ķermenim, kurš ir lieliski piemērots radību brīnumam!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18156099