Goldija
iziCombi ir foršs sēdeklis tieši mazākam, mums tāds ir. Lielākam es nezinu, vai pirktu, meičai 2g4mēn, 93 cm gara, un galvas balsts ir jau uz augstāko settingu. Tā kā ERF [un tikai ERF] sēdekļiem jostiņas drīkst būt mazliet zem plecu līmeņa bērnam, tad vēl kādu laiku sēdeklis derēs, bet ne tik ilgi, kā biju cerējusi [btw, bildes, kā tas izskatās dzīvē, manā cāļgalerijā].
Rekomendācijas izskatās pa tiešo pārceltas no amerikāņu vecā varianta Lielos vilcienos jau tā arī ir.
Par Optima Espiro es tā arī nesaprotu -- neatrodu nekur uzrakstītu [neatrodu arī manuāli], līdz cik kg tas ir ar skatu atpakaļ.
Autokrēsliņi ar skatu pretēji braukšanas virzienam (ERF)
biinumz
![]() |
|
![]() |
_juune |
![]() |
Goldija |
![]() |
_juune |
Leonarda Goldija |
|
![]() |
Goldija |
Cenas, protams – pilnīgs kosmoss Es uz to skatos pavisam savādāk. Discovery TV bija aprādīts AS&V aviācijas bāzes kuģis. Tur kapteinis stāstīja par kuģa aizsardzības līnijām. Vispirms ir tālās darbības raķetes, ja kāds tiek tām garām, tad cīnās iznīcinātāji, lidmašīnu nenoķertos naidniekus var nomētāt ar torpēdām un lielgabalu šāviņiem, tiem kas vēl dzīvi, ir paredzēti uz klāja malas saliktie lielkalibra ložmetēji, tad apkalpe cīnīsies ar strēlnieku ieročiem un pēdējais šķērslis, pirms tikt pie stūres ir kapteinis ar 9 mm koltu Tas šikais sēdeklis, ir tas 9 mm kolts visā tajā ķēdē. Tas ir aktuāls, ja ir ok mašīna, riepas, bremzes utt. Labākā aizsardzība pret avāriju ir tajā neiekulties |
|
![]() |
Tos sēdekļus var likt abos virzienos vai tikai pretēji braukšas virzienam? |
Niks Nezinu kā citiem, bet man liekas pilnīgi pretēji - bērnam šis sēdeklis ir kā tālās darbības reķete Tavā stāstiņā:-) Es ar tagad kāreiz skatos pēc 2.krēsliņa. Un vienu zinu noteikti - tas būs RF krēsliņš. Pašlaik itkā izvēle krīt uz besafe izi combi x3, tīri dēl augstās bāzes (ir cerība, ka bērns labāk sēdēs krēsliņā, ja varēs redzēt pa logu:-)) Reku vēl viens interesants resurss par RF http://rearfacing.co.uk/faqs.php alisens parsvara var likt gan tā gan tā, tikai jāskatās kā kuram un no cik lidz cik kg kā var sēdināt. Bet ir arī tādi, kurus var lkt tikai pret braukšanas virzienu. |
|
Skatīties jau var visādi. Jūs esiet pārliecināta par savu patiesību, es palikšu pie uzskata, ka visefektīvākā aizsardzība ir proaktīvā, nevis reaktīvā. T.i. avāriju nedrīkst pieļaut, tad nevajadzēs cīnīties ar tās sekām. Sēdeklītis ir pēdējais mazuļa cietoksnis |