Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Autokrēsliņi ar skatu pretēji braukšanas virzienam (ERF)

biinumz

Saulpurene

kukainis
Bet kā tas palielinās telpu priekšējam sēdeklim?

/Trollius europaeus/ Tautā saukta: cāļagalva, sviestapika. Latvijā sastopama visā teritorijā. Aug mitrās pļavās, upju krastos. Indīga.

didiii

kukainis
Nu tad gan

kukainis

Saulpurene
Būs iespējams bērna autosēdekli pabīdīt ka'dus 5-10cm uz atpakaļu, iegūstot vietu, kur pabīdīt atpakaļ atpakalsēdētāja sēdekli. Ja nevajadzētu ķīli un varētu likt stāvāk, tad priekšā būtu ciešami. Bet tas ķīlis neļauj sēdekli atbīdīt tik tālu uz atpakaļu, kā būtu iespējams. Ja noņemtu aizmugurē atzveltni, tad varētu pabīdīt atpakaļ, tik tālu, lai drošības jostas joprojām iet pareizā leņķī.

Hiacintte

kukainis
Bez atzveltnes ar drošības jostu? Nesaprotu īsti kā tas turās un kur ir droši. Papēti vidējās vietas jostu - ja nāk no griestiem, tad būs piecu punktu un var beņķi ielikt.

kukainis

Hiacintte
Vidējās josta ir divpunktu un nāk no apakšas.

Malējā josta taču ir piestiprināta mašīnas sānos nevis pie sēdekļa, sēdeklis ir neatkarīgs.

Šitā diskusija ir pilnīgi neauglīga, redzu, ka te jebkāda mašīnas modifikācija liekas Šausmīgi Bīstama. Diez, ko jūs teiktu pr pašrocīgu mašīnas remontu. Sita6par nebūtu modifikācija, pāris skrūves un viss. To atzveltni taku ir paredzēts nolocīt, ja gribas palielināt bagāžnieku

Papildināts 12.09.2020 10:16:

Aktuāls ir arī otrs jautājums : kurš no 0-18 krēsliem ir viskompaktākais?

Hiacintte

kukainis
Atzveltne taču nav tikai skaistumam un, lai muguru atstutētu, tā taču arī triecienu mazina un amortizē. Nekad nav redzēts, ka krēslu liek tikai uz pamatnes un viņš tur tāds brīvi stāvošs tikai uz jostas turās.

Iesaku aizbraukt uz muki un pamērīt krēslus mašīnā, lai saprastu, kurš der. Ja nu vispār nav vietas, kompakti būs Diono Radian ar skatu uz priekšu. Drošāk kā atpakaļskata bez krēsla atzveltnes.

kukainis

Hiacintte
Noskatījos vēlreiz crash testa video, atzveltne netika iesaistīta, sēdekli noturēja atsaites. Kādā veidā aizmugurējā sēdekļa atzveltne varētu būt drošāka? Mani ļoti pārliecina, kas notiek ar mazuļa kaklu pat iešļūcot krūmos, attiecīgi izvēlos lietotu atmugurisko nevis pašu lētāko uz priekšu liekamo. Vārdu sakot, šajā vecumā uz priekšu griezt negribu, tad jau labāk piecietīšu sēdēšanu aizmugurē.

Muki.. Tas man no neRīgas ir veselas dienas ceļojums. Un es nepirkšu no viņiem, meklēšu lietotu. Uzskatu, ka tas ir galīgi nepieklājīgi, braukt izmantot tirgotāja laiku, labi zinot, ka nepirkšu.

Hiacintte

kukainis
Diono nav lētais gals, bet ok nevajag uzvilkties, tas bija tikai ieteikums.

Atspiežas krēsls arī pret atzveltni - drošības josta pie piespiež pie atzveltnes. Ja nebūs pret ko piespiest, tad var padomāt paši par fiziku.Nu es apsveru tirgot mūsu Klippan Triofix recline. Baigi slīpais nav, bet nu ielikt var diezgan šaurā vietā, plus es izmantoju variantu, ka blkaussēdētāja sēdekli vnk uzlieku stāvākā leņķī, bet atbīdu cik vien var. Attiecīgi, kājām blakus sēžot vietas pietiek (pat brālis 1.90+ ir sēdējis), tikai tas, ka sanāk drusku upurēt ērtību un sēdēt bik taisnāku muguru kā varūt gribētos

kukainis

sursurs
Aha, tā laikam sanāk. Paldies par konstruktīvu komentāru nevis paniku no sērijas "jebkāds nestandarta risinājums novedīs tevi taisnā ceļā uz elli".

Papildināts 14.09.2020 03:53:

sursurs
Cik gribi par Triofix? Tev taču sīkais vēl skolā neiet, ne? Vairs nepatīk šitas krēsls?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18163474