Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Autokrēsliņi ar skatu pretēji braukšanas virzienam (ERF)

biinumz

neesmu vēl precīzi domājusi. Pirku par 370eur laikam 2016ā gada nogalē, lietots, no tiem pašiem bērna ~9kg. Vnk palikām bez auto, bērns tāpat no tiem 18kg ir izaudzis (4gadi un 3 mēneši) (tur atmuguriski tikai līdz 18kg, vēl gan vedam, jo nu ķip to "rezervi" līdz kopējam svaram (krēsls+bērns), ko isofikši tur - 33 kg, izmantojam, bet nu jau tiešām laiks greizt riņķī). Mok vajag pirkt kko vienkāršāku (ja uzrodas transports, lai vieglāk, jo šitas viss pasākums kopā ir smags, ja katru reizi tas jāstaipa no 4ā stāva..
Vai gadījumā, ja tomēr nopērku kaut kad atkal auto, tad jau vajadzētu to pašu minikid vai ko talīdzīgu, kur bērns vēl atmuguriski varētu ielīst līdz skolai.

kukainis

Atspiežas krēsls arī pret atzveltni - drošības josta pie piespiež pie atzveltnes.

Esmu nolēmusi gādāt citu krēslu, bet nu jau man tīri sportiska interese par to atzveltnes noņemšanu. Vakar paskatījos uz to krēslu mašīnā. Neatspiežas viņš pret aizmugurējā sēdekļa atzveltni. Minikid tā tieši ir forša lieta, ka sēdekļi var uzstādīt ar atstarpi no atzveltnes.

Priekš pusotru gadu veca bērna tur ir nejēdzīgi daudz kāju vietas tā stulbā ķīļa dēļ, ja varētu krēslu tiešām pielikt cieši klāt pie atzveltnes, vuetas pietiktu.

Vajadzēja labāk izdomāt pirms pirkšanas, bet kur man bija zināt, cik ļoti man riebsies sēdēt aizmugurē.

Lai gan es esmu cilvēks kam pirmā doma arī ir, ka visādas pašdarbības ir tikai un vienīgi bīstamas, es ar vakar uzmetu aci savam Axkid wolmaxam auto un tiešām neredzu, kādā veidā krēsla atzveltne kaut ko ietekmē nostiprinātajā krēsliņā. īsti pat nesaskaras. Es gan nedarītu tādus brīnumus jo man būtu slinkums modificēt tā mašīnu un tad arī neko īsti neieliksi bagažniekā, lai pie mazākās bremzēšanas tas gadījumā neuzlido bērnam, bet tas tā. Mēs piemēram kad braucam ar ford galaxy, kam var pasažiera sēdekļiem aizmugurē regulēt atzveltnes, speciāli nolaižam viņas guleniski, lai bērns savā ERFiņā sēdēdams redz vairāk aizmugurē un kājas var staipīt.

Pa vidu neesmu likusi axkidu jo otrs mums ir klippan triofix un tad nu katrs stāv savā malā. Bet par to jostu, nenoēdiet par stulbu jautājumu, bet kapēc nevar viņu stiprināt vidējā vietā ar 2 punktu automašīnas jostu nevis 3 punktu? Vai viņai ir mazāka izturība? Jo fiziski jau tā josta krēslam neko atsevišķi taču netur ar augšejo daļu, tāpat augša un apakša iet kopā? Vai minikidam iet savādak cauri kā wolmaksam? Instrukcijā rakstīts ka nedrīkst ar 2 punktu stiprināt? Es tik tā, jautāju informatīvi, neapstrīdu.

kukainis

Nimrodela
Instrukcijā stingri pieteikts ka nedrīkst ar 2 punktu jostu, tā vairumam krēslu ir. Laikam tikai Britax var 2punktu. 2punktu josta skaitās ne tik izturīga.

Interesanta opcija, nolaist atzveltnes! Kā pasargā bērnus n9skalisanai a 23 4

Labdien, vai pavecākā audi a4 (2003.g.) var piekabināt atsaites axkid move? Izksatās, ka priekšējā sēdekļa sliedei nevar izvērt cauri, kā to demonstrē video pamācībā.

Saulpurene

Ja kādam interesē, pieejams Britax MaxWay ERF krēsliņš. 9-25 kg. Viens no kompaktākajiem, der arī mazākās mašīnās. Komplektā ķīlis un atsaites, svaigi izmagāti pārvalki (ļoti viegli noņemami). Pirkts no Zviedrijas (carseat.se), lietojis viens bērns.

/Trollius europaeus/ Tautā saukta: cāļagalva, sviestapika. Latvijā sastopama visā teritorijā. Aug mitrās pļavās, upju krastos. Indīga.

Hope...

Sveiki, pārdodu Axkid Rekid ( 9-25), un Klippan Kiss ( 0-18), rakstiet.

Pēdējās izmaiņas: Hope..., 24.03.2021 14:09.

Palīdziet ar padomu.
Meitai 2 gadi (12,5kg). Lielajā mašīnā ir Axkid minikid un patīk, bet vajag otru VW Golfā, tātad kaut ko mazāku. Gribu atpakaļgaitā vest vismaz līdz 3 gadu vecumam. Kuri krēsli ir no kompaktā gala?

Saulpurene

Araminta
Varu piedāvāt mūsu Britax MaxWay. Tas ir viskompaktākais. Tiešām.

Papildināts 29.03.2021 17:51:

Teicamā stāvoklī, varu nosūtīt bildes.

Papildināts 29.03.2021 17:59:

Ceturtdien priekšpusdienā varu aizvest līdz Rīgai parādīt.

/Trollius europaeus/ Tautā saukta: cāļagalva, sviestapika. Latvijā sastopama visā teritorijā. Aug mitrās pļavās, upju krastos. Indīga.

Saulpurene
Paldies, més neesam Latvijà pašreiz.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18163474