neesmu vēl precīzi domājusi. Pirku par 370eur laikam 2016ā gada nogalē, lietots, no tiem pašiem bērna ~9kg. Vnk palikām bez auto, bērns tāpat no tiem 18kg ir izaudzis (4gadi un 3 mēneši) (tur atmuguriski tikai līdz 18kg, vēl gan vedam, jo nu ķip to "rezervi" līdz kopējam svaram (krēsls+bērns), ko isofikši tur - 33 kg, izmantojam, bet nu jau tiešām laiks greizt riņķī). Mok vajag pirkt kko vienkāršāku (ja uzrodas transports, lai vieglāk, jo šitas viss pasākums kopā ir smags, ja katru reizi tas jāstaipa no 4ā stāva..
Vai gadījumā, ja tomēr nopērku kaut kad atkal auto, tad jau vajadzētu to pašu minikid vai ko talīdzīgu, kur bērns vēl atmuguriski varētu ielīst līdz skolai.
Autokrēsliņi ar skatu pretēji braukšanas virzienam (ERF)
biinumz
|
|
![]() |
Atspiežas krēsls arī pret atzveltni - drošības josta pie piespiež pie atzveltnes. Esmu nolēmusi gādāt citu krēslu, bet nu jau man tīri sportiska interese par to atzveltnes noņemšanu. Vakar paskatījos uz to krēslu mašīnā. Neatspiežas viņš pret aizmugurējā sēdekļa atzveltni. Minikid tā tieši ir forša lieta, ka sēdekļi var uzstādīt ar atstarpi no atzveltnes. Priekš pusotru gadu veca bērna tur ir nejēdzīgi daudz kāju vietas tā stulbā ķīļa dēļ, ja varētu krēslu tiešām pielikt cieši klāt pie atzveltnes, vuetas pietiktu. Vajadzēja labāk izdomāt pirms pirkšanas, bet kur man bija zināt, cik ļoti man riebsies sēdēt aizmugurē. |
Lai gan es esmu cilvēks kam pirmā doma arī ir, ka visādas pašdarbības ir tikai un vienīgi bīstamas, es ar vakar uzmetu aci savam Axkid wolmaxam auto un tiešām neredzu, kādā veidā krēsla atzveltne kaut ko ietekmē nostiprinātajā krēsliņā. īsti pat nesaskaras. Es gan nedarītu tādus brīnumus jo man būtu slinkums modificēt tā mašīnu un tad arī neko īsti neieliksi bagažniekā, lai pie mazākās bremzēšanas tas gadījumā neuzlido bērnam, bet tas tā. Mēs piemēram kad braucam ar ford galaxy, kam var pasažiera sēdekļiem aizmugurē regulēt atzveltnes, speciāli nolaižam viņas guleniski, lai bērns savā ERFiņā sēdēdams redz vairāk aizmugurē un kājas var staipīt. |
|
![]() |
Nimrodela Interesanta opcija, nolaist atzveltnes! Kā pasargā bērnus n9skalisanai a 23 4 |
Labdien, vai pavecākā audi a4 (2003.g.) var piekabināt atsaites axkid move? Izksatās, ka priekšējā sēdekļa sliedei nevar izvērt cauri, kā to demonstrē video pamācībā. |
|
![]() |
Ja kādam interesē, pieejams Britax MaxWay ERF krēsliņš. /Trollius europaeus/ Tautā saukta: cāļagalva, sviestapika. Latvijā sastopama visā teritorijā. Aug mitrās pļavās, upju krastos. Indīga. |
![]() |
Sveiki, pārdodu Axkid Rekid ( 9-25), un Klippan Kiss ( 0-18), rakstiet. |
Palīdziet ar padomu. |
|
![]() |
Araminta Teicamā stāvoklī, varu nosūtīt bildes. Ceturtdien priekšpusdienā varu aizvest līdz Rīgai parādīt. /Trollius europaeus/ Tautā saukta: cāļagalva, sviestapika. Latvijā sastopama visā teritorijā. Aug mitrās pļavās, upju krastos. Indīga. |
Saulpurene |