Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Matemātikas uzdevumu risināšana (kopīgiem spēkiem)

Četri vēji

samts

Beillija
Dalīšanu skolā viņai vēl nemāca , tāpēc jau man ir neizpratne kā atrisināt to uzdevumu ar reāli uzrakstāmu darbību . Uzdevums pēc savas būtības ir ļoti vienkāršs un meitai problēmas nesagādāja , viņa izrēķināja galvā , bet , kad vajadzēja uzrakstīt uz papīra secīgi kādas darbības veica lai nonāktu pie rezultāta , tad nobremzēju

Meklēt vīrieti bez trūkumiem var tikai sieviete bez smadzenēm .

samts
Dalīšanu skolā viņai vēl nemāca

Lūk, šo es nesaprotu. Man ir 2004. gadā izdota grāmata 2. klasei. Atveram 48. lpp un lasām:
Uzdevums:
Risini!
8 : 2
6 : 3
9 : 3
4 : 2

Un tā pat nav puse grāmatai. Tur ir 139 lpp. Vajadzētu būt jau izņemtai vielai.
Tātad olimpiādē satiekas 2. klases skolēni no dažādām skolām.
Vieniem māca dalīšanu un otriem nemāca?

samts

Beillija
Nezinu kā citās skolās , manējā neko nav dzirdējusi par dalīšanu pagaidām . Bet nedomāju ka viņa būtu palaidusi garām , ja jau skolotāja viņu virza uz olimpiādi

samts
Tas tā normāli tagad? Nu, ka 2. klase no 2. klases atšķiras? Jēēēē.
Un kāda Tavam bērnam ir mācību grāmata? (Es domāju, nosaukums).

Tātad jāpieiet pirms stundas pie skolotājas un jāpajautā - ar kādām metodēm šis uzdevums ir risināms.
"Man sanāca tā un šitā. Bet kā ir pareizi?"

samts

Beillija
Nevaru tagad uzrakstīt kāda viņai grāmata , skolā stāv

samts
Tas nekas. Es tikai te tā padomāju... Vieni bērni atnāk uz olimpiādi, viens un divi izdala 20 ar 2, un iet mājās. Bet citi bērni, kuriem 2. klasē vēl nemāca dalīšanu, turpina bīdīt pa galdu skaitāmos kociņus un piemeklēt vajadzīgo atbildi ar fiškošanu.

samts

Beillija
Nu pasaki vai tad tas ir godīgi ?

samts
Es teiktu, ka tas ir mazliet jokaini, lai neteiktu vairāk. Jo, pat, ja Tu zini dalīšanu, Tu jau tā NEDRĪKSTI rēķināt, jo, lūk, mums tā skolā vēl nemācīja, un tāpēc mēs šīs zināšanas nedrīkstam vēl pielietot.

samts

Beillija
Nu tieši par to jau ir mans jautājums šī uzdevuma sakarā

samts
Jā, to jau es sapratu, bet kas tie citi bērni par izredzētajiem, ka viņiem māca dalīšanu 2. klasē? Un kā tad šīs zināšanas var izvērtēt olimpiādē? Tur tak satiekas bērni no dažādām skolām? Nav taisnības uz pasaules.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18206573