Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Bērnudārzi - apkopojums: likumi, noteikumi, rindas, pabalsti - 2.daļa

blaze

kurmiitis

Interesē, vai tiešām šovasar vairs nebūs dežūrdārziņi? Kur to lai noskaidro?

Jāprasa savu bērnu dārziņā. Vai, ja viņi atsaucas uz kādu rīkojumu no pašvaldības, tad jāgriežas pašvaldībā (Rīgā Izglītības departamentā laikam).

Manu bērnu Rīgas dārziņā it kā nekas nav mainījies, vecāki varēja pierakstīties, kuros mēnešos vedīs un kuros ne. Jūlijā parasti dārziņš bijis ciet, nezinu, vai dežūrgrupa būs pie mums vai citā dārziņā. (Es šovasar vispār plānoju nevest, nav aktuāli.)

'If you don't know where you are going any road will get you there.' (c)

Ziemas_debesis

Paskaidrojiet lūdzu kārtību par apmaksu privātajos BD?

Dome līdzfinansē 241eu.BD maksā 400,tad 400-241 maksā vecāki plus ēšana? Vai tomēr atšķiras līdzfinansējums.

Paziņas maksā dažādas summas, un neko nesaprotu. Kapec dažos jāmaksā vairāk, nevis starpība.

Ziemas_debesis
Manuprāt, katrs privātais bērnudārzs uzliek tādu cenu, kā grib un var. Cenas ļoti atšķiras dažādos dārziņos.

Jūs te visu zinat kā ir vai Rīgā ir bērnu jēgs pieteikt b/d ja bērnam jau ir 2 gadi e rigs radas kopejais pieteikumi skaits 402??

un vēl ja esmu pieteikusies 3 b/d tad e riga no viena atsakos un tad piesakos cita?

un pēdejais ja esmu trijos b/d un maza tiek vieno no ,bet ,kas man īsti nav ērts gribu psgaidit vai tiksim tuvāk mājam! Bet ja rinda pienak un es atsaku tad zaudeju rindu ari abos citos? Domaju vai atteikties no ta trešā b/d vai atstat ka rezervi..

Papildināts 10.04.2020 20:22:

Piedodiet par klūdam

Kamēr stāv rindā, mierīgi var pieteikties un atteikties, kā grib, tikai katrreiz pie pieteikšanās sanāks rindas gals, protams.

Šķiet, pāris reizes var arī atteikties no pašvaldības dārziņa, bet ar to uzmanīgi, lai nesajūk reižu skaits.

Cik reāli Rīgā tikt bērnudārzā, kurā šobrīd rindā ir 800 bērnu, ja mazo piesaku uzreiz pēc dzimšanas?

Resnā Žurka

Atkarībā no dažādiem faktoriem - konkrētā dārziņā izmērs ( cik uzņem katru gadu), cik dārziņu apkaimē.

Jeb apkaimē ar daudz lielajiem b/d droši, ka tiks agrāk, kur maz un mazi, uz obligāto piecgadnieku iesaukumu.

Eh, tad jau bez variantiem... skumja situācija Rīgā jau entos gadus.

Kas zina, kā bus šovasar ar pašvaldibas darziņiem Rigā? Tiesām bus ari šovasar slegtais periods? vai tomer iestades stradas visu vasaru?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18223863