Ja bērns saņem uzaicinājumu no pašvaldības bērnu dārza, bet es tomēr vēl izlemju gadu laist privātajā, vai tagad atsakoties no pašvaldības bērnu dārza uzaicinājuma, vieta rindā saglabāsies - jeb vai varēšu tikt tajā dārziņā nakamajā gadā?
Bērnudārzi - apkopojums: likumi, noteikumi, rindas, pabalsti - 2.daļa
blaze
|
|
![]() |
Bubbles
|
Sveiki. Man jautājums -šobrīd bērns ir rindā uz Rīgas pašvaldības PII, rudenī paliks 5 gadi. CIk saprotu, tad uzaicinājums ir obligāts. Šobrīd bērnam ir līdzfinansējums aukles apmeklējumam, no septembra plānoju privāto PII. Vai atnākot uzaicinājumam no pašvaldības PII ir iespējams vasarā saglabāt auklei līdzfinansējumu vai arī tas beidzas uzreiz, kad tiek atsūtīts uzaicinājums? |
|
![]() |
log Jūs jau droši vien uzaicinās sākot ar 01.09.2020 - tātad, līdz 31.08.2020 finansējums saglabāsies. |
Gribēju pajautāt, ko īsti nozīmē latvija.lv atzīmētais -2019.gadā iestādē uzņemto bērnu skaits: 48, kopā uzaicināto bērnu skaits: 104. Nesaprotu atšķirību - uzaicina vairāk, bet kāpēc uzņem uz pusi mazāk? |
|
![]() |
eivisa
|
![]() |
ja piesakās vairākos Rīgas pašvaldības BD, un pienāk rinda divos aptuveni vienādā laikā - vai jāiet uz to, kurš aicina pirmais? Piemēram, viens aicina, bet otrā es esmu rindā 8. vietā un ir visnotaļ labas izredzes tikt drīz uzaicinātam, un otram dotu priekšroku? Kas notiek, atsakoties / uzliekot pirmo uz pauzes? Tieku automātiski svītrota no rindas, ja vien neesmu ielikusi ķeksi, lai neaicina? Jautājums patreiz ir tīri hipotētisks |
![]() |
Jautājums: gribu lai bērns tiek konkrētā dārziņā, bērns dzimis decembrī. Šobrīd bērnam gads un 10 mēneši. Tagad esam apmēram 500. no 700 rindā. Ja pārējos dārziņos uzlieku ķeksīti "neaicināt" vai ir garantija, ka tiešām tiksim vismaz uz vienu gadu tajā dārziņā? |
![]() |
AnnaVanna |
Sveiki! Kā ir gadījumā, ja esam uzņemti pašvldības bd, ir noslēgts līgums par to, ka mācības uzsāks ar septembri, bet ir negaidīti parādījusies brīva vieta vēlamajā privātajā dārzinā. Vai būs iespēja saņemt līdzfinansējumu? Pašreiz bērns iet ppii, bet tur vairs nav lielākas grupas. |