Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Plakstiņu operācija

Olīīvija

Olīīvija

Jau sen briestu operācijai, bet Google skopa ar komentāriem. Neticās, ka krūtis liek uz katra stūra, bet šī operācija ir kas ārkārtējs!

Gribētos dzirdēt gan pie kādiem ārstiem labāk veikt, gan par pašu operāciju, gan par rezultātu..

Pati gribu gan augšējos gan apakšējos. Plāns aiziet uz konsultāiju pie Jurševica un uz Paula stradiņa unv.slimnīcu.

Olīīvija

andree
Paldies par linku, biju uzgājusi, tik cerēju, ka pa 3-4 gadiem būs jauni iespaidi...

Olīīvija
Mamma vasarā taisīja Adažos (neatceros kā klīniku sauca), viņai bija draudzene to vietu ieteikusi, ka labi un lēti. Pati arī ir apmierināta

Ādažos ir Žaržeckis.

Arī interesē šis jautājums. Labas atsauksmes esmu lasījusi par Juršēvicu, kā arī dermatologe vinu ieteica, kā labu (tiesa, vina strādā arī vina klīnikā, tāpēc nezinu cik objektīvi, bet teica, ka labi vinam padodas, it seviški acis).

Wineta

Man arī ir doma par augšējiem plakstiņiem,skatiens nožēlojams vārda tiešajā nozīmē. Spogulī skatoties varu redzēt, ka vienai acij plakstiņš vairāk noslīdējis kā otrai. Jāsāk krāt nauda, varbūt uz nākamo ziemu uztaisīšu. Bet pie Žaržecka neiešu, man viena paziņa pupus taisīja,aizgāja uz konsultāciju pie viņa, bet atieksme, nu ātrāk, ātrāk, man nākamais klients.

Arī par Jurševicu esmu dzirdējusi labas atsauksmes.

Man operēja Rodke, rezultāts ļoti labs.

Olīīvija

Laila
Vari atsūtīt bildi pirms/pēc??? Vai varbūt varam uztaisīt slēgto lapiņu, kur visas atsūtam savas acis un tad rezultātu.

Tās meitenes, kas plāno pie Juršēviča taisīt plakstiņus vai zināt cik pie viņa izmksātu plakstiņu operācija? Lipex.lv cenas nenorāda.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18241292