Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Homoseksualitātes propaganda skolās

pļaviņa

Sveicināti, cienījamie vecāki! Mani ir satraucis raksts, kuru izlasīju i-netā par to, kādas izmaiņas ir skārušas atseviškas ES skolas pēc tā, kad tika pieņemts likums par homoseksualitātes propagandas atļaušanu. Te ir raksts par kādu franču skolu, ku ir apskatāmas arī mācību materiālu bildes, ar plaši ir aprakstītām viendzimumu pāru īpatnībām, bērniem tiek doti arī "praktiski uzdevumi", un tas tiek darits jau sākumskolas klasītēs: http://ivolin.ru/vojna-protiv . Tā kā Latvija ir ES sastāvā un arī uz mums attiecas ES pieņemtie likumi, mati slienas stāvus iedomājoties, ka arī mūsu skolas un bērnus var skart līdzīgs liktenis un mācību saturs. Aicinu visus iet parakstīties līdz š.g. septembra beigām par grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā!

Lv skolas ir tiktaal atpalikushas no Eiropas izgliitiibas, ka nekas taads mums tuvaakajaa gadsimtaa nedraud..varam cereet, ka peec pamatskolas cilveeki maacees lasiit un reekjinaat, bet neesmu drosha, ka pareizi..

cosifantute

kārtējais delfu rakstelis top?

Vai tad šajā forumā top "delfu raksteļi"? Es kā jauna apmeklētāja domāju, ka šeit ir tikai un vienīgi forums...

Selma

Lv skolas ir tiktaal atpalikushas no Eiropas izgliitiibas, ka nekas taads mums tuvaakajaa gadsimtaa nedraud..varam cereet, ka peec pamatskolas cilveeki maacees lasiit un reekjinaat, bet neesmu drosha, ka pareizi..

cosifantute

Vai tad šajā forumā top "delfu raksteļi"? Es kā jauna apmeklētāja domāju, ka šeit ir tikai un vienīgi forums...
ak svētā vientiesība

Papildināts 27.02.2014 13:35:

kāds sakars latviešu skolām ar ru lapām, a?

Lūk vispasaules ziņu aģentūras Reuters materiāls! Pret to tač' Jums nekas nav bilstams, vai ne? http://www.reuters.com/article/2014/02/02/us-france-protests-idUSBREA110AG20140202

Krievu tekstu ievietoju vien tāpēc, ka tur tie mācību materiāli bija iekšā.

Homoseksualitāte nav jāpropagandē. Tā ir jāpieņem kā jebkura cita garīga slimība, kura nepakļaujas ārstēšanai.

Nepiekrītu viedoklim, ka līdz Latvijai nekas tāds nevar nonākt, jo Latvijā nesen jau bija skandāls ap bērnu grāmatiņu "Diena, kad Kārlis bija Karlīna un diena, kad Rūta bija Rihards". Internetā to var atrast un apskatīt.

pļaviņa
par ko tu uztraucies? Latvijā 21. gadsimtā valsts pamatskolās ir ticības mācība par Dieva sodu un eņģeļiem..

Papildināts 27.02.2014 14:27:

tās grāmatiņas bija bērnudārziem, un tie brīnumainā kārtā vēl ir pagānu pārraudzībā..

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18241473