Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Homoseksualitātes propaganda skolās

pļaviņa

cosifantute

Redzēju to Kārļa un Karlīnas grāmatiņu. Neko ārprātīgu tajā nesaskatīju. Viss atkarīgs no samaitātības pakāpes.

kad tika pieņemts likums par homoseksualitātes propagandas atļaušanu.
Kas tas par likumu un vai viņš tiešām tā ir definēts?

Man gan galvenokārt interesē, ar kādu mērķi tāda grāmata vispār tika iiespiesta un iedota bērniem. Kurš un ko ar to gribēja pateikt? Es gan nedomāju, ka Ķārļa un Karlīnas grāmata ir kaut kas pilnīgi ikdienišķs. Esmu uzskatu, ka kav jājauc maziem bērniem galvas ar tādam tēmām.

kaut kāds neveiksmīgs trollinga mēģinājums.

Saviem bērniem mēs varam atstāt divas lietas - viena no tām ir saknes, otra - spārni.

Murrrkšķis

kad iedomājos mūsu bērnu dārza audzinātāju... kas pārgurusi kaušļus ganot, un nereti runā tikai ar uzkliedzieniem ... turklāt ar stipru krievu akcentu un valodas kļūdām ... pat ja viņai stipri piemaksātu, viņa nevarētu nekādu homoseksuālismu nopropagandēt

cosifantute

Kurš un ko ar to gribēja pateikt? tad jau nepareizajai publikai adresēts jautājums.

kaut kāds neveiksmīgs trollinga mēģinājums.

Murkšķim: te ir par tiem grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā CVK mājaslapā: http://cvk.lv/pub/public/30673.html

pļaviņa
homoseksualitātes propaganda
Tu pati vari izskaidrot, ko nozīmē šo divu vārdu salikums, nepiemirstot aprakstīt, kāds tad ir tas vēlamais efekts, ko galu galā grib panākt?

blaze. Beidziet ākstīties! Pilns internets par šo divu vardu salikumu un nav arī aizmirsts aprakstīt - kāds tad ir tas vēlamais efekts, ko galu galā grib panākt...

pļaviņa
Pati izlasīji to CVK lapu? Nesaprotu jēgu šai diskusijai.
Eiroparlaments pieņēma rezolūcijas labojumu, kurā rakstīts, ka katra dalībvalsts pati lemj par homoseksualitātes popularizēšanu. Izlasot CVK lapu, kļūst skaidrs, ka Latvijā neviens nedrīkst popularizēt homoseksualitāti. Likuma grozījumus pieņems un miers. Par ko sastresojies?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18241473