Redzēju to Kārļa un Karlīnas grāmatiņu. Neko ārprātīgu tajā nesaskatīju. Viss atkarīgs no samaitātības pakāpes.
Homoseksualitātes propaganda skolās
pļaviņa
![]() |
|
kad tika pieņemts likums par homoseksualitātes propagandas atļaušanu. |
|
Man gan galvenokārt interesē, ar kādu mērķi tāda grāmata vispār tika iiespiesta un iedota bērniem. Kurš un ko ar to gribēja pateikt? Es gan nedomāju, ka Ķārļa un Karlīnas grāmata ir kaut kas pilnīgi ikdienišķs. Esmu uzskatu, ka kav jājauc maziem bērniem galvas ar tādam tēmām. |
|
kaut kāds neveiksmīgs trollinga mēģinājums. Saviem bērniem mēs varam atstāt divas lietas - viena no tām ir saknes, otra - spārni. |
|
![]() |
kad iedomājos mūsu bērnu dārza audzinātāju... kas pārgurusi kaušļus ganot, un nereti runā tikai ar uzkliedzieniem ... turklāt ar stipru krievu akcentu un valodas kļūdām ... pat ja viņai stipri piemaksātu, viņa nevarētu nekādu homoseksuālismu nopropagandēt |
![]() |
Kurš un ko ar to gribēja pateikt? tad jau nepareizajai publikai adresēts jautājums. kaut kāds neveiksmīgs trollinga mēģinājums. |
Murkšķim: te ir par tiem grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā CVK mājaslapā: http://cvk.lv/pub/public/30673.html |
|
pļaviņa |
|
blaze. Beidziet ākstīties! Pilns internets par šo divu vardu salikumu un nav arī aizmirsts aprakstīt - kāds tad ir tas vēlamais efekts, ko galu galā grib panākt... |
|
pļaviņa |