Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Homoseksualitātes propaganda skolās

pļaviņa

pļaviņa

Bērnu izglītības un aprūpes iestādēs viendzimuma personu seksuālo un laulības attiecību popularizēšana un reklāma ir aizliegta. ”

Ko nozīmē popularizēšana? Fakta atzīšana, ka pastāv arī viendzimuma seksuālas attiecības, turklāt, pašu faktu nevērtējot ne pozitīvi, ne negatīvi, tā ir popularizēšana, vai nav?

Selma

Tāda homoseksualitātes propaganda tāpat neko nevar panākt pie heteroseksuāli orientētiem ļaudīm. Pilnīgi bezjēdzīgs pasākums. Tapēc man ir pilnīgi vienalga, vai viņa ir atļauta vai nē.

pļaviņa
KAs vispār ietilpst (tavuprāt) jēdzienu salikumā HOMOSEKSUALITĀTES PROPOGANDĒŠANA?

Tāda homoseksualitātes propaganda tāpat neko nevar panākt pie heteroseksuāli orientētiem ļaudīm. Pilnīgi bezjēdzīgs pasākums. Tapēc man ir pilnīgi vienalga, vai viņa ir atļauta vai nē.

+100. Un ja cilvēks uz to ir tendēts, tad ir.

Un ko tad, ja jūsu bērns izrādīties ar homoseksuālām tendencēm? Jūs no viņa atteiksieties, padzīsiet no mājām, pārstāsiet mīlēt...?

Tonksa. Stress ir par to, ka jāsavāc 30000 notāra apstiprināti paraksti. Ja nesavāks, tad bērni tiks arī turpmāk iepazīstināti ar "kārļiem, kuri patiesībā ir karlīnas un rūtām, kuras patiesībā ir rihardi" un viņu savādajām "ģimenes dzīvēm". Jāteic, ka pačatojot šeit forumā, jāsecina, ka man vienīgajai šķiet, ka tā varētu izvērsties par vērā ņemamu problēmu.

Jāteic, ka pačatojot šeit forumā, jāsecina, ka man vienīgajai šķiet, ka tā varētu izvērsties par vērā ņemamu problēmu.

Tad jau tu velti tērē savu laiku!

pļaviņa
Ja diskusijas mērķis bija rosināt cilvēkus iet parakstīties par izmaiņām BTA likumā, tad tas ir par ātru, jo otrās kārtas parakstu vākšana vēl nav izsludināta. Ir tikai iesniegts likumprojekts.

Papildināts 27.02.2014 15:31:

30000 paraksti bija domāti, lai likumprojektu vispār iesniegtu CVK turpmākai parakstu vākšanai. Tas jau ir izdarīts. Tagad jāgaida, kad CVK izsludinās 21 dienu ilgu parakstu vākšanu šī likumprojekta pieņemšanai.

Papildināts 27.02.2014 15:35:

Kārļa/Rūtas grāmata ir par vienlīdzīgām tiesībām - ka meitenes arī var draudzēties ar puikām un spēlēties ar mašīnām un otrādi. Ja tā padomā, tad šīs grāmatas ir tieši par attiecībām starp puikām un meitenēm, ka draugs var būt arī pretējā dzimuma.

Tonksa.
Paldies par CVK skaidrojumu. Par grāmatu: LU pasniedzējs A.Mūrnieks gan ir citās domās par Kārļa/Rūtas grāmatu: http://www.asociacijagimene.lv/doc/dzimumu-lidztiesiba-vai-vienadiba.pdf

tofiks

cosifantute
kārtējais delfu rakstelis top?

nu bet protams ar 1 bij par maz: Pēc kādām pazīmēm pusaudzī var atpazīt homoseksuālas noslieces

..galīgs čau!! dumsh

TOFIKblogs: iespējams labākais tēta cāļblogs..

lasīt blogu || abonēt rss || sekot twitter

pļaviņa
Tās grāmatas iespieda tāpēc, ka kāds/kāda uz to labi nopelnīja. Piesaistot ES naudu. Daudzām aktivitātēm no Latvijas valdības puses galvenā motivācija ir nauda.

Bet bērnudārzos nekāda seksualitāte nav jāpropogandē, bet jāļauj bērniem būt bērniem, nu vismaz līdz skolas vecumam.

Kad būs izsludināta parakstīšanās, droši vien daudzi ies parakstīties! Labi, ka tu cīnies. Ja neviens necīnīsies, pasaule labāka netiks. Bet te cālī jau visi aši uz knābāšanu... ir mazliet jāpierod pie ciniskā stiliņa, bet pēc tam atklājas, ka publika te baisi forša.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18241473