|
pļaviņa Nomierinies! Francijā un vairākās citās ES valstīs bērnus atļauts adoptēt viendzimumu pāriem. Tāpēc ir tikai normāli, ka ar situāciju, ka bērnam var būt kā tētis un mamma, tā divi tēti vai divas mammas, jāiemāca "nedabīgā" veidā. Normālo lietu kārtību bērni iemācās savās naturālajās ģimenēs, bet konkrēto atkāpi kādam ir jāiemāca. Un labāk, ka tas tiek mācīts pēc kkādas metodikas, ko apstiprinājuši uzskatos neitrāli profesionāļi, nekā karojoši fobi vai fanāti. Bērni visu uztver normāli. Un nevienu nekādā veidā nevar piespiest kopoties ar to, ar ko viņš nespēj to izdarīt.
Adoprtēto bērnu aizstāvībai sabiedrība ir jāaudzina. Ja rei atļauj adoptēt, tad arī jārūpējas, lai šie bērni neciestu no sabiedrības attieksmes.
|
|
Norma Džīna
27.02.2014, 16:09
LU pasniedzējs A.Mūrnieks gan ir citās domās par Kārļa/Rūtas grāmatu
Bet mēs taču kats drīkstam būt savās domās un uzskatos. Un iespējams manas domas nesakrīt ar A. Mūrnieka domām.
|
|
pļaviņa
27.02.2014, 16:10
Deltron. Paldies. Mans dēls (vidusskolnieks) man nesen teica, ka mēs JAU dzīvojam pilnīgi degradētā pasaulē. Man gan gribētos domāt, ka nav vēl par vēlu cīnīties un darīt pasauli kaut nedaudz labāku, un pasargāt tās nedaudzās, atlikušās vērtības, kas vēl ir palikušas. Papildināts 27.02.2014 16:12: Trīne. Tu gribi lai tie latvieši vispār izmirst? Francija un ES to var darīt, jo viņiem par dzimstību un izmiršanu nav jāuztraucas.
|
|
Beibe2013
27.02.2014, 16:18
pļaviņa Tu gribi lai tie latvieši vispār izmirst? Francija un ES to var darīt, jo viņiem par dzimstību un izmiršanu nav jāuztraucas.
Tu tiešām gribi mums teikt, ka homoseksuālisms ir "iemācāma" lieta kā matemātika? Nu, tad es nezinu - raudāt vai smieties ...
|
|
pļaviņa iedod deelam palasiit Biibeli, Veco deriibu..pasaule taada ir bijusi kopsh radiishanas, cilveex jau nemainaas, mainaas tikai dekoraacijas..
|
|
pļaviņa Tu gribi lai tie latvieši vispār izmirst? Francija un ES to var darīt, jo viņiem par dzimstību un izmiršanu nav jāuztraucas. Pirmkārt, tu esi nenormāli tuvredzīga un runā lozungiem. Otrkārt tas, ka kkas notiek Francijā, nenozīmē, ka latvieši izmirs. varbūt tarakāni kkur izmirs, bet latvieši, ja izmirs, tad ne jau dēļ tā, ka sabiedrību iemācīs tolerēt pret homoattiecībām, bet dēļ tā, ka nav par ko bērnus atļauties VISPĀR. Papildināts 27.02.2014 16:37: Man gan gribētos domāt, ka nav vēl par vēlu cīnīties un darīt pasauli kaut nedaudz labāku, un pasargāt tās nedaudzās, atlikušās vērtības, kas vēl ir palikušas. Aha! Kursus pasniedz Dimitera kundze.
|
|
pļaviņa Neākstos. Mani pilnīgi un galīgi neinteresē, ko ir sarakstījuši visādi ļautiņi kaut kur tur. Tu te skandini par šo ļaunumu un tā bīstamību tieši Latvijas mācību iestādēs, tad lūdzu arī precizē, kas tas tāds ir un ko ar to grib panākt tieši tevis piesaukto likumu normu ietvaros.
|
|
pļaviņa
27.02.2014, 16:59
Trīne. Nezinu nekādus Dimitera kursus, kā var noprast, tu esi labāk informēta par tādiem. Man gan šķiet, ka ir tikai normāli, ja bērnam tiek mācīts, ka sabiedrības pamats ir ģimenē, kurā ir mamma (sieviete) un tētis (vīrietis), kuri ir kopā, jo mīl viens otru un vēlas ģimenē radīt bērnus, audzināt tos, sagaidīt mazbērnus. Es neesmu pret homoseksuāliem cilvēkiem, katrs pieaudzis cilvēks pats ir tiesīgs lemt ar ko gulēt, kur, kādā veidā un kad. Ja homoseksuāli cilvēki grib veidot ģimenes, lūdzu, bet nav te jāvelk iekšā mazi/nepilngadīgi bērni. Nevajag tradicionālu ģimeņu bērniem jaukt galvas. Lai homoseksuāli cilvēki veido savas geju un lesbiešu skolas un māca tur saviem bērniem pilnīgi visu, kas ienāk pratā.
|
|
pļaviņa un kaa tu paskaidrosi, kaapeec citam beernudaarza biedram ir tikai mamma vai tikai omiite? tip vinjsh taapeec nepilnveertiigs? runa jau par to, ka vajag atziit, ka dziive ir raiba un nenorit visiem peec viena scenaarija, un cilveeki meedz atshkjirties..jaa, standartgjimene ir mamma, teetis un beerni, bet meedz buut arii citaadaak..
|
|
Kārļa/Rūtas grāmata ir par to, kas normāli notiek jau izsenis - meitenes kāpj kokos, bet puikas lēkā "gumijas". Un viss, nekāda cita mesidža tai grāmatiņai nav.
Pati tēmas autore ir ar neidentificējamiem putniem, ka man pat riebjas diskutēt, jo neticas, ka tādi putni eksistē dabā. Neizlēdzu domu, ka pēc nedēļas delfos būs kārtējais pseidoraksts.
Saviem bērniem mēs varam atstāt divas lietas - viena no tām ir saknes, otra - spārni.
|