Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Homoseksualitātes propaganda skolās

pļaviņa

mumis
Man tomēr šķiet, ka homoseksuālisms lielākoties ir dzīves laikā iegūta "slimība".

ahahha ak, labi, ka visi heteroseklusālie ir tik veseli.

cosifantute
kaut kas neticams - 21.gs. + šādi teksti. nav pat vērts muti dzesēt

+++ nevaru nepiekrist.

Sēdēja pingvīns, peldēja delfīns, lidoja albatross..un tad, nereālās homoseksualitātes reklāmas dēļ izvēlējas būt homoseksuāli. Ak, ja jau pat dzīvnieki ir "slimi", ko gan vairs par cilvēkiem var teikt...

cosifantute

Lasmanis
piedod, bet Tev ar galvu kaut kas nav īsti kārtībā. Redzi, to, ko gribi redzēt. Ej labāk ārstējies.

Tendence Latvijas bērkopības iestādēs uzspēlēt pārģērbšanos tā tendence, kā saki, ir jau diezgan pasen. Arī manos bd laikos, gadus 30 un vairāk atpakaļ.

visu bērnību nēsāju brāļu drēbes un neesmu vīrietis.... Vai ar mani viss kārtībā? esmu ieteikusi deotājām pirms uzstāšanās lietot vīriešu dezodorantu- mazāk svīst- arī propoganda......

Gemma

Visam Karlsona rakstītajam no sirds varu piekrist.
Jo īpaši: Pie labākās gribas nespēju iedomāties nevienu Latvijas inteliģences pārstāvi, - patiesi inteliģentu cilvēku, kurš ar naidu vērstos pret homoseksuāliem cilvēkiem.

Papildināts 11.04.2014 10:43:

mumis
Un es homoseksuālismu pieskaitu pie nevēlamām parādībām. Jābūt taču kaut kādai vīzijai, kā civilizācijai tālāk attīstīties

Nu, savulaik Grieķijā taču homoseksuālas attiecības tika uzskatītas par normālu parādību. Cilvēce tomēr neizmira. Jo īpaši pašreizējā pārapdzīvotībā vietas pietiek visiem.

Patiesībā tā ir drausmīga problēma un Viņķele jau mēgināja ieviest tās grāmateles....

Rozīne

Kas ir drausmīga problēma? Neiecietība? Neizglītotība, kas rada nepamatotas bailes? Cilvēki, kas izmanto cilvēku nezināšanu un bailes savai neiecietības propogandai?

Jā, piekrītu, tā ir problēma.

---------------- Latvietis latvietim otrs latvietis -------------------

Domburšovs tagad.

Marija Luīze Meļķe.

Kultūras ministrs Nauris Puntulis.

Skolā būs jāraksta par to.

KašķaKK - strīdēties ar sievieti var tikai tups bikšainis, jo normāls vīrietis to nedarīs, vienalga būs zaudētājspat tad, ja viņam, kas ir ļoti retos gadījumos, būs taisnība.

tema/18219142-strideties-ar-sievieti-vai-vajag-un-ka-to-darit/  18.10.2014

Noslepums

Vakar skatījos.

Nu nejēgā vēlme kautko paust, bet loģisku argumentu un vispēr laukuma tveršana nekāda. Smieklīga dvēseles drāma.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18241473