Man abi puikas šajā dārziņā iet, tiesa gan, krievu grupiņās.
Tā kā šis ir pirmais gads, kad dārziņā ir latviešu grupiņa, tad tie bērniņi tiek savrup turēti no pārējiem (krievu) bērniem. Pēc tam jau tāpat jāiet būs staigāties kopējā laukumā, kur placīši ir pa divam grupām kopā ierobežoti ar dzīvžodziņu.
BD vadītāja diezgan prasīga gan pret berniem, gan audzinātājām. Noteikumi jāievēro, ja neievēro, tad ir kašķi. Audzinātajas labas - man vismaz patīk visas četras audzītes, kas ir maniem puikām. Audzinātājas paliek ar grupu kopā no pirmās bd dienas līdz pēdējai, t.i. iet līdzi no silītes līdz izlaidumam (protams, ja nenomaina darbu, neaiziet dekrētā u.tml.).
Ēdināšana šķiet normāla, bērni vienmēr iet staigāties - gaišajā gada laikā 2x, tumšajā 1x. Arī tad ja lietus līst vai sniegi snieg, nav attaisnojumi no serijas - audzītei neiepatikās laiks un šodien āra negājām. Bērnus varu savākt jebkurā laikā līdz 19iem, neviens ar kāju nervozi nepiesit, ja nesavācu līdz 17:00, jo audzinātajām anyway jābūt bd līdz tā slēgšanai 19:00.
Foršas latviešu valodas skolotājas - māca dziedāt/dejot/dzejoļus skaitīt. Šogad 5gadniekiem jau visu eglītes programmu novadīja latviski (tiesa bija arī otra eglīte ar ģedu morozu pa krieviskam).
Būtu jau forši ja pie viņiem reizēm kāda izrāde atbrauktu, bet tā pa lielam viņi iet viena grupiņā pie otras skatīties priekšnesumus - piemēram, kā gatavojās pasākumiem - eglītei, māmiņdienai, masļeņicai.. Svin visu pēc kārtas un iekšējie prazņiki notiek vienā laidā, spēj tik pucēt 
Protams, ir arī vecāki kuri nav ar kaut ko apmierināti - pamperu pietiekami bieži 3gadīgam bērnam nenomainot, neģērb tā kā vajag, āra ejot cepure nav pareizā leņķī uzmaukta u.tml.. Es personīgi ar šo dārziņu esmu ļoti apmierināta
Papildināts 16.01.2015 17:07:
mumina mámiña
manam 3 gadi, man patiktu, ka būtu kopā ar vecākiem bērniem
krievu grupiņa ar 3gadniekiem nav līdz galam aizpildīta (tā kurā mans jaunākais puika)