Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kulinārijas biezpiens- jūsu receptes

siikpaka

siikpaka

Gan man, gan vīram nez kā gadījās nopirkt kulinārijas biezpienu. Liekas, ka šī manta aizstāvēsies ledusskapī, jo nav pieredzes ar tā lietošanu. Kādas ir jūsu iecienītākās receptes pielietojot šo produktu? Kārums bukletu ar receptēm izlasīju, izmēģināju pankūkas, patiešām gardas, bet gribu izmēģināt vēl ko. vai aukstajās mērcēs esat mēģinājuši? Padalieties ar savām receptēm, kuras esat atzinuši par labām.

Papildināts 20.10.2014 20:19:

padalīšos vēl ar saviem eksperimentiem- izmantoju kulinārijas biezpienu arī pārlejot pāri kefīra- ābolu rausim (skābā krējuma vietā, sablenderēju ar olām, cukuru un kanēli). Sanāca gardi.


Nora

Sajutos atpalikusi kas ir kulinārijas biezpiens?


Joprojām kolekcionēju vecas pavārgrāmatas

Tiešām! Izrādās, ka Kārumam tagad jauns produkts -kulinārijas biezpiens. Neesmu gan mēģinājusi, bet tagad jau nav versijas...

Nora
Kā sokas ar pavārgrāmatu kolekcionēšanu! Skatos, ka esam konkurentes.


Kolekcionēju vecas pavārgrāmatas.

Man "bikse raustās" izmēģināt to Auzu pārslu biskvīta siera kūka ar lācenēm no Kārumu receptēm. Lasu un biskvītam pievieno pārējās biskvītam paredzētās sastāvdaļas un arī 23 gr želatīna ? un to visu likt cept 180 C un kas tur sanāks? Ir kāda bezgalgudra saimeniece, kas tādus biskvītus cepusi- ar želatīnu sastāvā. Gribu zināt ko dara želatīns cepeškrāsnī, viņa funkcijas.


Trīne

siikpaka
Tu reklamē? A smalkāk nevar? Nu - ne tik atpazīstami?

siikpaka

Tu reklamē? A smalkāk nevar? Nu - ne tik atpazīstami?
Trīne
Nē, reklamēt nereklamēju, pagrābu veikalā, jo klāt bija šilte "Akcija" vai kas tamlīdzīgs. Man kā lauku cilvēkam iesita tas uzraksts pa smadzenēm, pagrābu pat nepadomājot kur izmantošu. Pirmo versiju iepirku Superneto- liekas, ka igauņu ražojumu. Pirku ar domu- vienk.biezpiens. Pagaršoju, sapratu, ka neēdīšu kā biezpienu. vakar vīrs atstiepa Kāruma ražojumu- tādā celof.desā. Arī droši vien iekrita uz jaunumu. Mēģinājām vakarā karstmaizēm, sanāca nejēdzīgas. Bet atmest domu, ka varētu kādā ēdienā veiksmīgi ievīt, negribu. Eksperimentēšu.

Rozamunde

siikpaka
Nu un ar ko viņš atšķiras no biezpiena vulgaris?


Кто сказал, что Я далека от идеала?!? Это идеал далёк от МЕНЯ!!!

siikpaka

Nu un ar ko viņš atšķiras no biezpiena vulgaris?
Rozamunde
man pēc garšas liekas kā biezpiens kas sablenderēts ar skābu kefīru (tas kas bundžā). Lai gan otra versija desas iepakojumā ir ar maigāku garšu- starp svaigo sieru un biezpienu.

Rozamunde

siikpaka
Tjipa tā kā "Baltais' plātsmaižu biezpiens? Tāds krēmīgs?


Кто сказал, что Я далека от идеала?!? Это идеал далёк от МЕНЯ!!!


siikpaka

Tjipa tā kā "Baltais' plātsmaižu biezpiens?
Tādu nezinu. Bundulītī ir krēmīgs, skābenu garšu, plēvē- desveidīgs- doktordesas konsist., ar neitrālāku garšu

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18270791