Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kulinārijas biezpiens- jūsu receptes

siikpaka

Ievice

lozhmeteej_madonna
Ko vēl liec klāt papildus pudiņpulverim?


Tā bija istaba, pilna ar papīra kuģīšiem. Viņa saplēsa tos un teica: Mēs esam divi - mēs visi esam divi.


Acers

Cik jāliek klāt pudiņa pulveris vai ciete?

Lilija

Acers
paldies! zināšu, ko meklēt.

lozhmeteej_madonna

lieliska doma. es parasti lieku cieti un mannu. nelieku olas, bet cik zinu, 1-2 olas varētu dot vieglumu un saturēt kopā masu. noteikti pamēģināšu ar pudiņu.


Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.

lozhmeteej_madonna

Mana ikdienas recepte - 500g tas biezpiens, 3 olas, 1 paciņa pudiņa pulvera un 100g cukura (ja ir kādi kaltēti augļi, ogas - tad piegriež tos). Saputo atsevišķi olas, dzeltenumam ar cukuru iek klāt biezpienu & pulveri, samaisa. Iecilā baltumus. Cepu 45min 160° - tas gan no krāsns uz krāsni variē. Ēd ar ķīseli, baigi forši ar smiltsērkšķu sulas, bet nu tas arī visiem negaršo

Papildināts 08.05.2021 11:09:

Tas, lai bērnus ieinteresētu

Papildināts 08.05.2021 11:14:

Man paciņā ir 37 grami pudiņa pulvera


Ievice

lozhmeteej_madonna
Paldies par recepti. Augļu un cukura vietā liku ievārījumu. Sanāca laba "biezpienmaize" bez mīklas apakšā. Jāpiemeklē forma, lai biezpienmaize nav biezāka par 2 cm, citādi krietni ilgāk jācep.

Daļu izmantoju maisījumam ar tunci savā sulā un zaļumiem, ko likt uz maizes/galetēm, daļa aizgāja suši krēmsiera vietā.

Lūdzu vēl idejas.


Tā bija istaba, pilna ar papīra kuģīšiem. Viņa saplēsa tos un teica: Mēs esam divi - mēs visi esam divi.

Lilija

drīz būs aprikožu laiks, biezpiena sacepums ar aprikozēm žāvēto augļu vietā ir vienkārši dievīgs.


Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.

Babs

Vāciešiem ir daudz siera kūku recepšu tieši ar šādu biezpienu. Principā var jebkurā sierenē krēmsieru aizstāt, konsistence būs cita, bet tāpat garšīga. Man šī ļoti garšo: https://www.delfi.lv/tasty/receptes/siera-drupacu-kuka.d?id=43627381


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one

Babs
Šai kūkai aizstāj tikai Mascarponi? Vai biezpienu arī? Un cik tur ir sviets un cukurs? Kaut kādi dīvaini tie cipariņi...

Kāpostgalva

Mūsmājās tagad ir jauna biezpiena plācenīšu recepte. Jaucu 50/50 parasto biezpienu ar šo, tad sanāk tāda konsistence, kas der arī tiem, kuri savādāk plācenīšus īpaši necienīja. Tagad sajūsmā.


Viss panākams - kamēr vēl acīs skatās,Viss iespējams - kamēr vēl vārdā sauc.(I.Z.)

Сергей Жадан: ...и поэтому все, чего ты боишься, как оно ни зовется,
тебя не касается, пока не начнется.


Babs

Trastevere
Biezpienu. Maskarponi vajag atstāt, tā iedod feinu garšas niansi. Cipari tiešām jocīgi, bet uz 350 g miltu vajag ap 250 g cukura un 300 g sviesta. Tad ir tādas feinas drupačas.


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18270791