Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ziņu virsraksti iespārda

Manne

Manne

Tas, ka interneta portālu autoriem gadās pārrakstīties, nav nekas jauns vai neredzēts.

Nu tad šodienas citāts:

«Rosseļhoznadzor» atkal sūdzas pat Latvijas zivju konserviem .

Nez... konservi uzklausa?

Papildināts 06.03.2015 23:17:

Vismaz pašam rakstam jau virsraksts izlabots, galvenajā lapā gan palicis iepriekšējais

Mans kaķis domā, ka es dzīvoju pie viņa. Tas ir saprotami. Taču pēdējā laikā viņa skatienā esmu manījis mājienu, ka vajadzētu dzīvot atsevišķi...

ak šausmas, pasaules gals!!! viens kļūdains burts!!! latviešu valoda ir neatgriezeniski saspardīta!

Manne

Kāpēc tad uzreiz pasaules gals? Iedomājies skatu, kā ierēdnis sūdzas konservu bundžai

Ā, sapratu. Aizskarta politika, ja?

Mans kaķis domā, ka es dzīvoju pie viņa. Tas ir saprotami. Taču pēdējā laikā viņa skatienā esmu manījis mājienu, ka vajadzētu dzīvot atsevišķi...

TVNET reiz bija ziņa, ka piekrastē nobeigušās simtiem beigtas dzeloņrajas. Kaut kāds zombiju iebrukums, kur tās nāk nobeigties, lai gan jau beigtas.

All or nothing, anything
Ecstasy's the birthright of our gang

Velvet Goldmine

Nav gan virsraksts, bet no TVNET raksta par "Dejo ar zvaigzni" - TV3 tvīto, ka ovācijas nebeidz rimties. Fascinē šis izteiciens.

Love will find a way.

Labais

All or nothing, anything
Ecstasy's the birthright of our gang

Velvet Goldmine

Pazudusī Jelgavniece atradusies sveika un vesala

http://nra.lv/latvija/136122-pazudusi-jelgavniece-atradusies-sveika-un-vesala.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Life begins at the end of your comfort zone.

Cik daudz no tā, kas mani nospiež, nemaz nav jānes uz maniem pleciem?

Zemes īpašnieki 'ss.lv' piedāvā nopelnīt uz 'Rail Baltica' rēķina

Lasīju divreiz, bet nepieleca, kamēr neizlasīju arī rakstu. Sludinājums, protams, atjautīgs. Nu, jā, principā ss.lv arī nopelnīs - iekasēs par sludinājumiem.

Love will find a way.

Nav gluži ziņu virsraksts, bet komentāri par rakstu. Raksts par Latvijas Modes un stila gada balvu. Nominācija "Gada dendijs". Un komentāros umņiki spriež. Viens prasa - kas pie velna ir dendijs?? Otrs atbild, - kas tu galīgi neaptēsts un neizglītots, laikam tikai greja 50 nokrāsas skaties, - par tādu klasisku filmu "krokodils Dendijs" nekad neesi dzirdējis??

/dažreiz, lasot ziņas, izdodas izglītoties, tagad zināšu, ka vārds "dendijs" cēlies no slavenā krokodilu mednieka vārda/

Not my circus, not my monkeys.

Love will find a way.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18288759